Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

Състоянието на имотния пазар в Черноморския регион – в онлайн дискусия на Imoti.net

Може да я проследите на живо от 14:15 часа днес на Imoti.net, както и в социалните мрежи

Състоянието на имотния пазар в Черноморския регион – в онлайн дискусия на Imoti.net

Какво е състоянието на имотния пазар в Черноморския регион – отговор ще даде онлайн дискусията на Imoti.net, която ще се проведе днес от 14:15 часа. Може да я проследите на живо на Imoti.net, както и в социалните мрежи.

Експерти от различни сфери ще анализират пред какви предизвикателства COVID-19 изправи имотния пазар в черноморските общини и какво да очакват продавачи и купувачи до края на годината. От агенция „Явлена“ ще дадат актуални данни за състоянието на сектора в Черноморския регион през деветмесечието на годината.

Даниела Иванова, началник отдел „Ключови партньорства и пейрол бизнес“, Пощенска банка ще говори за сделките с имоти и възможностите за финансиране.

За новото строителство в региона и как може да се подобри обслужването във ваканционни комплекси от затворен тип, ще коментират Борислав Точевски и Николай Ламбуров от Национална асоциация на строителните предприемачи.

Модератор на онлайн дискусията на тема „Предизвикателствата на COVID-19 пред пазара на недвижими имоти в Черноморския регион“ ще бъде мениджърът на Imoti.net Снежана Стойчева.

Серията онлайн дискусии са част от мисията на „Годишните награди на Imoti.net”, която насърчава добрите практики в сектора. Това е единственият форум, на който се оценяват постиженията, коректността и добрата репутация на компании и експерти в сектор недвижими имоти.

Онлайн дискусиите на Imoti.net се провеждат с генералното партньорство на Пощенска банка, основен партньор е Национална асоциация на строителните предприемачи и с подкрепата на ЗАД „Армеец“.

Медийни партньори на онлайн дискусиите на Imoti.net са Investor.bgMoney.bg„Мениджър“ и „Градът Медиа Груп“

По статията работиха: Екип на Investor.bg , редактор Десислава Попова

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от България
Консултант: Пандемията може да изтрие 20-30% от търсенето на офиси в София