IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Състоянието на имотния пазар в София - сред темите на предстоящата бизнес закуска на Imoti.net

Бизнес закуската на Imoti.net в столицата ще се проведе на 6 декември, от 10 часа, в „Гранд Хотел София“

11:14 | 30.11.18 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Imoti.net</em></p>

Снимка: Imoti.net

Какво е състоянието на имотния пазар в София и региона, в кои сегменти пазарът е най-динамичен, как се развива строителството на имоти, какъв е профилът на купувачите и какво да очакваме от новата година в бранша? Това са част от темите на предстоящата бизнес закуска на Imoti.net на 6 декември, от 10 часа, в „Гранд Хотел София“.

По време на дискусията брокери, мениджъри на агенции за недвижими имоти, строители и инвеститори ще обсъдят развитието на пазара на жилища в столицата и региона през деветмесечието на годината. В бизнес дискусията ще участва и кметът на столичния район „Витоша“ инж. Теодор Петков, който ще коментира развитието на един от най-привлекателните за купувачи и инвеститори район в София.

Как новата Национална жилищна стратегия ще съдейства за устойчиво развитие на жилищния сектор и какви са критериите за дефиниране на устойчив жилищен имот участниците ще обсъдят с директора на дирекция „Жилищна политика“ в МРРБ Гергана Благиева и арх. Весела Вълчева-Макгий от Български съвет за устойчиво развитие. Софтуерни решения в полза на съвременния брокер на недвижими имоти ще представи Георги Стаматов от Realtor Assistant Pro.

По време на бизнес закуската на Imoti.net в София ще бъдат представени регламентът и категориите на „Годишни награди на Imoti.net”, които ще се проведат за четвърти път и целят да насърчават добрите практики в сектора. През 2017 година Imoti.net, който е част от Investor Media Group – втората най-предпочитана онлайн медийна група сред потребителите, обнови дизайна и функционалността си, с което направи още една крачка напред в разграничаването между качествените и некачествените обяви за имоти. Мисията на сайта е да подкрепя коректните участници в имотния бизнес, така че потребителите на техните услуги да могат да правят правилен избор в свой интерес по всяко време. В полза на потребителите Imoti.net стартира и поредицата „Доверен брокер“ със съвети за разграничаване на коректните и некоректни посредници при сделките с имоти.

Бизнес закуската е част от проекта „Годишни награди на imoti.net“, генерален спонсор на които е Банка ДСК.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:54 | 24.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още