IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Uni Suits – сигурната инвестиция в София

Комплексът притежава всички качества на добра инвестиция – супер локация, високо качество, доказана компания строител

08:19 | 16.10.19 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Снимка:&nbsp;&nbsp;&bdquo;Рашидов&ldquo;</p>

Снимка:  „Рашидов“

На пазара за недвижими имоти в момента е рай за инвеститорите, особено в големите градове в България – София, Пловдив, Варна. Но най-важното, което трябва да знаете, когато купувате апартаменти, е дали получавате сигурност на сделката.

За фирма „Рашидов“ това е най-важното. Новият им проект Uni Suits на метри от Нов български университет в Овча купел е логично продължение на над 15 години работа и реализирани проекти с високо качество. Това е и ключовата дума – „качество“. Лесно е да се направи сграда, изпълнявайки минимума и влагайки по-нисък клас материали с цел голяма печалба. Но е много по-важно да направиш обратното – да вложиш максимума и да предложиш на клиентите си всичко най-добро и ново в света на строителството. Така се гради имидж, а „Рашидов“ го има. 

"Uni Suites" е затворен комплекс с две сгради и вътрешен двор с модерна архитектура с вкус към детайла. Разположен е до новострояща се спирка на столичното метро, на комуникативно място с нова инфраструктура. Всяка от двете сгради се състои от 8 двустайни и 8 тристайни апартамента.

Пространството е разпределено функционално, а общите части са минимални. Във всяка сграда има по 2 пентхаус апартамента, които предоставят панорамна гледка и възможност за градински мебели и луксозно обзавеждане. Решен е и проблемът с паркирането, като местата са с 30% над изискванията. Всяка сграда има по 9 гаража, а комплексът разполага с подземен паркинг с 23 единични и 3 двойни гаража. Вътрешният двор ще бъде озеленен с ниска и висока растителност. Там ще бъде разположена и модерна детска площадка.

Строежът е в ход от май тази година и ще продължи две години. Компанията предлага различни начини на плащане, които са съобразени с индивидуалните желания на клиентите. Апартаментите могат да бъдат лесно обзаведени, заради правилните им форми и високата функционалност. Инвеститорите биха могли лесно да ги отдадат под наем заради перфектната локация до един от най-предпочитаните български университети и високият комфорт, който предполага  типа на комплекса. Огромен плюс е фактът, че апартаментите разполагат с чудесна гледка без високи сгради наоколо, които да я закриват. 

Спазват се всички норми, както и предписанията за изпълнение на производителите. Разчита се само на висококачествени материали. Пример за такива са 12-сантиметрова изолация от Baumit и тройни стъклопакети от Salamander. Най-иновативната технология е допълнителната подова изолация, която рядко се прави в България. С тези допълнителни 5 см. от EPS се гарантира шумоизолацията и обитателите няма да слушат ежедневието на своите съседи от горния етаж (каквато е реалността в повечето нови комплекси в столицата). Този допълнителен слой помага и за енергийната ефективност.

Затвореният комплекс ще бъде оборудван не просто с домофони, а с видео контрол и външни лица няма да имат достъп нито до гаражите, нито до вътрешния двор, нито до вратите.

Uni Suits притежава всички качества на добра инвестиция – супер локация, високо качество, доказана компания строител и много екстри за живеещите.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:07 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още