Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

За шеста поредна година ще бъдат отличени най-добрите в сектора на имотите

До 31 май агенциите за недвижими имоти и брокери могат да се включат в надпреварата на Годишните награди на Imoti.net

За шеста поредна година ще бъдат отличени най-добрите в сектора на имотите

За шеста поредна година ще бъдат определени най-добрите в сектор недвижими имоти – Агенция на годината и Брокер на годината.

Конкурсът, който водещият сайт за обяви на недвижими имоти Imoti.net организира, е единственият национален форум, който присъжда престижните награди за постиженията и коректността на компаниите и експертите в сектор недвижими имоти.

До 31 май агенциите и брокерите на недвижими имоти могат да се включват в надпреварата за изминалата 2020 година, попълвайки специален формуляр ТУК.  

Шестите годишни награди в сектор недвижими имоти за 2020 година ще отличат най-добрите в бранша от цялата страна в 12 категории. Призът „Агенция за недвижими имоти“ ще бъде разделен на три подкатегории – за компании с до 5 брокери, за фирми с между 6 и 20 брокери и за по-големи фирми. Критериите в оценяването са добрите практики, високите финансови резултати, обучението и грижата за екипа, социалната ангажираност, инвестирането в реклама и иновации и др.

Агенциите ще могат да се борят още за „Дебют на агенция за недвижими имоти“ – отличие за компании, които са стартирали своята дейност през 2019 г. и имат една успешна финансова година. Отличието „Най-динамично развиваща се агенция за недвижими имоти“ е може би най-голямото предизвикателство пред агенциите за изминалата година, тъй като те ще трябва да покажат забележително добри финансови резултати за трудната и необикновена 2020 г. За наградата „Най-добър сайт на агенция за недвижими имоти“ могат да кандидатстват компании, които имат нов или обновен сайт, отговарящ на най-новите потребителски изисквания.

Традиционно една от най-оспорваната категория е тази за „Брокер на годината“ поради големия брой номинирани, които освен добри финансови постижения, имат и високи оценки от доволни клиенти. Няколко ще са отличията и за имоти – жилищен, бизнес, инвестиционен, ваканционен, селски. Конкурсът ще отличи онези имоти, които в най-голяма степен създават по-добър комфорт на живот, открояват се с оригиналност, съобразени са със съвременните изисквания за енергийна ефективност и използват съвременни технологии и материали.

За втора година компаниите ще могат да кандидатстват за наградите „PropTech“ – за най-добро и оригинално дигитално решение в областта на недвижимите имоти и за най-успешна „Реклама на имот“ - като отново ще се търсят оригинални послания и микс от използвани комуникационни канали.

Експертно жури, в което участват специалисти от различни сфери, ще определи победителите в шестите Годишни награди за компании и експерти в сектор недвижими имоти, които организира първата онлайн платформа за обяви на имоти Imoti.net.

Потребителите на брокерски услуги също ще могат да отличат своите фаворити за агенция, брокер и сайт на агенция за недвижими имоти.

Конкурсът ще завърши с дискусия за пазара на имоти и официална церемония, на която ще бъдат връчени отличията през месец юли. Събитието е най-големият и уважаван форум в бранша, на който по традиция присъстват почти всички водещи компании за недвижими имоти от цялата страна.

Годишните награди на Imoti.net се провеждат с партньорството на Пощенска банка и Национална асоциация на строителните предприемачи.

По статията работиха: Екип на Investor.bg , редактор Десислава Попова

Последни новини

Още по темата

Коментари ()


Още от България
Жилищните цени в София спадат за тримесечие за първи път от началото на пандемията