Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

Емил Димитров - Ревизоро стана шеф на митниците

Емил
Димитров Симеонов е новият Директор на Агенция Митници, считано от днес 13.08.2001 г.

Предложението за новия директор е направено от Министъра на финансите Милен Велчев и одобрено от Министър-председателя Симеон Сакскорбургготски.

Със Заповед на финансовият министър, съгласно ЗДС и ЗМ, е освободен Захари Ж. Захариев, досегашен директор Агенция "Митници".

Емил Димитров Симеонов е роден през1962 г. Семеен, с 2 деца.

Висшето си образование е завършил през 1992 година в УНСС, специалност Икономика и управление на вътрешната търговия, специализирал е: "Финансово-счетоводна и правна дейност на фирмите" и "Финанси, отчетност и контрол" в Института за следдипломна квалификация към УНСС.

През 1999г. е защитил тема "Държавен финансов контрол на бюджетните учреждения и организации-контрол на митническата администрация".

Има специализации във Великобритания, Русия, Унгария и Италия във областта на публичните стандарти, антикорупционна дейност, икономическа престъпност и дейността на финансовата полиция.

Г-н Димитров последно е работел в "Гражданско общество срещу корупцията".

Професионалната си дейност започва през 1980 година в ДКТ-ЦТПР - дирекция "Мероприятия в чужбина. От 1993 до 1999година работи в Министерство на финансите.
Още по темата: България

Последни новини

 
Спонсорирано съдържание

Коментари ()


Още от България
Кадър на деня за 1 април