IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Карина Kaраиванова ще открие Investor Finance Forum на 18 ноември

Конференцията се провежда за пета поредна година

12:11 | 04.11.16 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Карина Караиванова. <em>Снимка: БТА</em></p>

Карина Караиванова. Снимка: БТА

Председателят на Комисията за финансов надзор (КФН) Карина Караиванова ще бъде част от официалното откриване на конференцията за инвестиции и валутна търговия на Investor.bg - Investor Finance Forum,  която ще се проведе на 18 ноември в Интер Експо Център, София.

Форумът се провежда за пети път и е уникално събитие не само за индивидуалните инвеститори, но за цялата инвестиционна общност от региона. На Investor Finance Forum се събират български и чуждестранни професионалисти от сферата на капиталовите, валутните и стоковите пазари.

Тази година събитието е под мотото 5 Big Trends, като участниците ще дискутират кои са глобалните новини и тенденции, които трябва да се взимат предвид при решенията за инвестиране на капиталите, в какви инструменти си заслужава да се инвестира, кога е най-подходящият момент да се купува и продава и още.

С повече тематични панели и дебати с експерти петото издание на конференцията ще даде възможност на инвеститорите да извлекат най-полезната информация, свързана с капиталовите пазари, фондовете, стратегиите за търговия и глобалните събития – политически, икономически, финансови или технологични.

За втора година в рамките на форума ще се проведат Investor Finance Exhibition и Investor Day.

Повече информация за панелистите вижте тук

INVESTOR Finance Forum се провежда с подкрепата на ActivTrades, Пощенска банка, ЕЛАНА Финансов Холдинг, Euro-Finance, Admiral Markets, Karoll, BenchMark, Sirma Group.

Партньори на форума: АДВИБ, АТБ, БАЛИП, БАУД.

 

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:51 | 06.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още