IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ще преразглеждат стратегиите за приватизация на БМФ и България Ер

„Ние имахме критики към стратегията за приватизация на България Ер и БМФ, така че не бива да се бърза“, заяви транспортният министър

11:42 | 02.09.05 г.
Автор - снимка
Създател
Ще преразглеждат стратегиите за приватизация на БМФ и България Ер

Стратегиите за приватизация на Български морски флот (БМФ) и България Ер трябва да бъдат преразгледани преди внасянето им за разглеждане в 40-тото Народно събрание, заяви в интервю за Инфо радио транспортният министър Петър Мутафчиев.

„Трябва сериозно да се преразгледат проектите, които бяха приети от миналото Народно събрание. Те по процедура по принцип трябва да се внесат отново и да се види дали това ще бъдат основните принципи, върху които трябва да бъде изградена една стратегия, и какви ще бъдат целите“, каза Петър Мутафчиев.

Ние имахме критики към стратегията за приватизация на България Ер и БМФ, така че не бива да се бърза“, заяви транспортният министър.

По думите му важното е да се търси най-добрият момент за приватизация, така че да има максимални постъпления и едно сериозно стратегически правилно развитие на фирмите.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:30 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още