IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Търговията с акциите на МДКЦ Биочек стартира на 4 ноември

На 4 ноември ще бъдат въведени за търговия и акциите от увеличенията на капиталите на Еуротерра България АД, Ексклузив Пропърти АДСИЦ и Форуком Фонд Имоти АДСИЦ

12:32 | 27.10.08 г.
Автор - снимка
Създател
Търговията с акциите на МДКЦ Биочек стартира на 4 ноември

На 4 ноември (вторник) ще започнат да се търгуват акциите на МДКЦ Биочек АД, стана ясно от съобщение на дружеството, публикувано от БФБ-София.

Емисията е в размер на 930 900 лв., разпределени в 930 900 броя обикновени акции с номинална стойност от 1 лев всяка, а присвоеният борсов код е M6D.

Ергохоспитал АД, Гърция, чийто мажоритарен акционер е Панайотис Куцикос, притежава (пряко и непряко) 100% от капитала на МДКЦ Биочек АД. По-точно, Ергохоспитал притежава пряко 85% от капитала на МДКЦ Биочек и непряко - 15% чрез Медиагруп–Биочек ЕАД.

Предметът на дейност на МДКЦ Биочек АД е осъществяване на специализирана извънболнична медицинска помощ.

На 4 ноември ще бъдат въведени за търговия и акциите от увеличенията на капиталите на Еуротерра България АД, Ексклузив Пропърти АДСИЦ и Форуком Фонд Имоти АДСИЦ, съобщи още БФБ-София.

Еуротерра България увеличи 13 пъти капитала си със собствени средства от 7 на 91 млн. лв. чрез издаване на 84 млн. броя обикновени акции с номинална стойност 1 лев всяка. До края на 2008 г. се очаква да бъдат довършени работите по реновиране на пететажна офис сграда (собственост на дружеството) с магазини с обща площ 2 005 кв.м., намираща се в централната част на гр. Пловдив.

Капиталът на Форуком Фонд Имоти се увеличи до 1,81 млн. лв. чрез издаването на 1,1 млн. броя обикновени акции с номинал 1 лв. всяка. Първоначално АДСИЦ-ът предложи 1,43 млн. броя акции с номинал 1 лев, но не бяха изкупени всички предложени права.

Ексклузив Пропърти увеличи капитала си от 8 млн. лв. на 9,45 млн. лв. чрез издаване на 1,45 млн. нови акции с номинална стойност 1 лев всяка.

До момента за днес няма търговия с книжата на Ексклузив Пропърти и Форуком Фонд Имоти. Последно с книжата на Ексклузив Пропърти се е търгувало на 21 октомври при цена от 1,45 лв. за акция, а с тези на Форуком Фонд Имоти - на 16 октомври при цена от 1,16 лв. за акция. Акциите на Еуротерра България пък са се търгували последно на 10 септември при цена от 1,80 лв. за акция.

Свързани компании:

Ексклузив Пропърти АДСИЦ(EXPR)

Форуком Фонд Имоти АДСИЦ(FFI)

Еуротерра България АД(EUTR)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:55 | 29.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още