Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър
Клуб Investor

Добре дошли!

Клуб Инвестор

За Клуб Investor.bg

Клуб Investor.bg е клубът на всички, които се интересуват от актуалните теми в света на бизнеса и тяхното развитие. В рамките на клуба, от 2007 г. насам, са проведени редица събития с дискусионен характер в областта на финансовите и капиталовите пазари, агробизнеса, пазара на имоти, предприемачеството, здравеопазването и др.

Мисията на Клуб Investor.bg е да подкрепя развитието на бизнеса и добрите корпоративни практики на компаниите, като генерира интересно и важно съдържание за своята аудитория и осигурява професионално мнение по актуални теми от света на бизнеса и финансите.

Клуб Investor.bg е отлично място за срещи и комуникация с настоящи и бъдещи инвеститори, мениджъри на фирми и експерти. Лектори и гости на Клуб Investor.bg са местни и международни експерти, представители на държавната власт и институциите, икономисти, представители на висшия мениджмънт на компаниите, водещи специалисти и консултанти.

Членовете на Клуб Investor.bg се увеличават с всяка изминала година и в момента наброяват 2800 човека.  Членството е безплатно и отворено за всички желаещи. Членовете на Клуб Investor.bg получават всички актуални новини от календара и се възползват от преференциални условия за участие в събитията.

Повече за събитията на клуба може да прочетете в рубриките Новини и Видео.

виж още

Изминали събития

Събития

Какви основни регламенти и законодателни предложения относно Общата селскостопанска политика (ОСП) ще бъдат приети през 2020 г.? Как ще се отразят евентуалните промени в регулациите върху бъдещето на селските райони в ЕС и в частност – в България? Тези и още належащи въпроси ще обсъдят представители на сектора и експерти по време на дискусията Клуб Investor „Агробизнес 2020“ на 18 ноември в хотел Империал Пловдив. Акцент по време на  събитието ще бъде поставен върху това какви политики ще въведе новата Европейска комисия в сектор земеделие. Събитието е насочено към представители на сектора, държавни и финансиращи институции, браншови организации, компании, консултанти и анализатори.

Начало на Клуб Investor „Агробизнес 2020“ ще постави Вeргиния Кръстева, заместник-министър на земеделието, храните и горите, която ще открие събитието. Непосредствено след това ще бъдат представени основни елементи от реформата на ОСП - стратегически план, преглед на новите директни плащания и бъдещето на селските райони. Темата ще коментират експертите Силвия Резеши (отдел „Директни плащания“) и Елисавета Върбанова (Правен отдел) в Главна дирекция АГРИ на Европейската комисия.

Координацията между програмите за регионално развитие и селска програма ще бъде основен акцент в презентация на Калоян Костадинов, директор на дирекция „Договориране по прилагане на мерките за развитие на селските райони”, ДФ „Земеделие“.

Събитието ще продължи с дискусия, посветена на промените в ОСП след 2020 г. Какво показва SWOT-анализът за ефекта от европейското подпомагане на българското земеделие през двата програмни периода? Как ще се отразят на България промените в ОСП след 2020 г. и кои са възможностите и предизвикателствата пред страната ни? Сред доказаните експерти, които ще се включват в дискусията, са Албена Симеонова, председател на Българска асоциация „Биопродукти“, Петър Петров, председател на Национална асоциация на младите фермери в България, Анатоли Георгиев, изпълнителен директор на Агрион и Костадин Костадинов, председател на НАЗ.

Втората дискусия от Клуб Investor „Агробизнес 2020“ ще бъде посветена на дигитализацията и иновациите в земеделието.

Повече за събитието, подробна програма и билети може да намерите на https://club.investor.bg/.

Клуб Investor „Агробизнес 2020“ се осъществява с подкрепата на Пощенска банка. Медийни партньори: Bloomberg TV Bulgaria, Dnes.bg, Sinor.bg, AGRO TV, Agro.bg, Nivabg.com, AgroPlovdiv.bg.

Условията, които са предоставени на предприемачите, за да могат да изпълняват ролята си, са от изключително значение. На това мнение е Виктор Манев, съосновател на Impetus Capital, която инвестира в растящи иновативни компании. Именно развитието на бизнесите и историите на успели предприемачи ще бъдат във фокуса на тазгодишното издание на Клуб Investor „Предприемачи на бъдещето“, по време на което Манев ще бъде модератор.

„Предприемачът е маратонец. Той трябва да издържи в надпревара на дълго разстояние и трябва да има сили и ресурси, докато стигне до финала“, казва Манев.

Как компаниите порастват, какви са източните на финансиране за малкия и средния бизнес, каква е ролята на предприемачеството за развитието на икономиката и как могат да бъдат насърчени иновативните идеи? Тези и още теми ще коментират на 25 септември Виктор Манев и лекторите по време на събитието Клуб Investor „Предприемачи на бъдещето“.

 

Една от най-важните теми за развитието и надграждане на предприемаческата екосистема в България е развитието на самите предприемачи в нея. На това мнение е Георги Камов – основателят на образователния стартъп Red Paper Plane. Той е един от успешните предприемачи, които ще споделят опита си по време на новото издание на Клуб Investor „Предприемачи на бъдещето“ на 25 септември, от 14 часа, в Capital Fort. 

Още по темата

Според него както личностното, така и професионалното развитие на предприемачите у нас са ключови, за да се изгради силна предприемаческа екосистема в България. „Има много свършена работа по линия на различни начини на финансиране, на пространства, на мрежа от контакти - това, което предстои, е да вдигнем нивото. Когато хората, занимаващи се със стартиращи компании, се развиват добре, те ще създават компании с още по-висока добавена стойност“, категоричен е той.

С какви предизвикателства се е сблъскал при създаването на образователния си стартъп и как една идея, която с жена му измислят почти на шега, се превръща в успешен бизнес, ще разкаже самият той на 25-и  септември на Клуб Investor „Предприемачи на бъдещето“.

 

Новини

виж още новини

Видео