IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Facebook ще има партньорски офис в България

Httpool ще подпомага местните бизнеси в техните маркетинг стратегии в платформите на социалната мрежа

12:49 | 09.10.18 г.
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Httpool</em></p>

Снимка: Httpool

Социалната мрежа Facebook и международната мултиканална рекламна мрежа Httpool стартират стратегическо  партньорство за Балканите. Httpool вече е официалният партньор по продажбите на Facebook на Балканите, включително България, Хърватско, Сърбия и Словения.

Според Facebook партньорството може да помогне на местните агенции и рекламодатели за достигането на по-значими аудитории и ангажирането им в общуване с потребителите, подобрявайки потенциала на местния бизнес.

Httpool, в качеството си на официален партньор по продажбите на реклама на Facebook, ще осигурява съвети, знания и опит на местните бизнеси и ще ги подпомага в техните маркетинг стратегии във Facebook, Instagram, Facebook Messenger и Whatsapp. Целта на сътрудничеството е да достави на местно ниво и на български език подкрепа на рекламодателите на Балканите чрез партньор със силни местни позиции, опит и доказани успехи в региона.

"Ние изградихме своята партньорска програма по начин, по който тя да достави цялото ни познание и опит до рекламодателите в страните на Балканите, в които Facebook няма физическо присъствие. Днес правим вълнуваща стъпка напред в стремежа си да предоставим още повече стойност на фирмите в региона", каза Робърт Беднарски, директор Централна и Източна Европа във Facebook.

"Това партньорство е още едно доказателство за водещите позиции на Httpool и за качествата на екипите ни в България и в региона. С удоволствие ще помагаме на Facebook при въвеждането на най-новите рекламни решения в региона и ще предоставяме услуги на най-високо ниво на място – тук в България", заяви Венцислав Костов, управител на Httpool България.

Партньорството ще въведе в региона най-добрите практики на Facebook, както и обучения, техники за стратегическо развитие и възможността за заплащане на местно юридическо лице в местна валута, с помощта на Httpool. Рекламните агенции ще получават и обучения на своите екипи, директно фактуриране и пряко обслужване при неясноти с рекламната политика на Facebook.

Рекламодателите в региона използват Facebook и Instagram, за да се свържат със своите аудитории в едно значимо общуване. Благодарение на стратегическото си партньорство с Httpool, ще сме по-полезни за тях, предоставяйки им специфични обучения и експертни съвети на място – подчерта Рустам Зиганшин, Reseller Partner във Facebook.

Още технологични новини вижте във видео материала!

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:33 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още