IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

ВУЗФ организира виртуален ден на отворените врати за кандидат-магистри

По време на онлайн срещата експертите от университета ще предоставят и информация за формите на обучение и тяхната гъвкавост, възможностите за стипендии и др.

11:12 | 13.09.21 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
ВУЗФ организира виртуален ден на отворените врати за кандидат-магистри

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) организира виртуален ден на отворените врати за кандидат-магистри преди старта на новата учебна година 2021/2022. На 14 септември от 15.00 ч. екипът от експерти и преподаватели на бизнес университета ще се включи на живо онлайн в социалните мрежи на ВУЗФ, за да разкаже на всички кандидат-магистри повече за широката гама от програми, които предлага, и предимствата на обучението си. 

Как успява ВУЗФ да предлага образование на високо ниво в България, какво се включва в обученията по финансов мениджмънт и инвестиции, застрахователен бизнес, счетоводство и одит, здравен мениджмънт, дигитален маркетинг, международен бизнес и бизнес психология, както и каква може да бъде пряката професионална реализация за завършилите – ще бъдат част от темите, върху които ще дискутират преподавателите и участниците по време на виртуалната среща. 

На фона на очакванията за затягания на мерките за присъствено обучение на национално ниво от ВУЗФ ще представят и богатото съдържание от видео лекции, с които разполагат и които са достъпни за студентите през целия обучителен процес. По време на онлайн срещата експертите от университета ще предоставят и информация за формите на обучение и тяхната гъвкавост, възможностите за стипендии, срокове за записване, достъпните административни услуги, различни варианти за плащане на семестриалните такси, както и възможностите за индивидуални консултации през целия процес на обучение и мрежата си от бизнес контакти, от които студентите могат да се възползват в бизнес университета.

Основният стремеж на ВУЗФ е да подготвя ключови експерти за всички обществени и бизнес сфери, като непрекъснато повишава качеството на обучението и удовлетвореността на своите студенти чрез внедряване на модерни, иновативни и високо технологични форми и методи на преподаване и предоставяне на електронни административни услуги.

Вратите на ВУЗФ са отворени и за всички, които желаят да посетят университета на място и да научат от първа ръка за най-новите бизнес тенденции и интерактивни методи на преподаване.

Всеки, който иска да се включи във виртуалната среща с ВУЗФ, трябва да се регистрира на email marketing@vuzf.bg. Тя ще се излъчва на живо и в социалните мрежи на ВУЗФ във FаcebookLinkedIn и Youtube.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:03 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още