Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Други

Двайсет и три осведомителни агенции подписаха в Дубай Харта за толерантност

агенциите се ангажират да засилят медийното съдържание, свързано с търпимостта и да си обменят новини

Двайсет и три осведомителни агенции  подписаха в Дубай Харта за  толерантност

Снимка: Pixabay

Ръководители на 23 осведомителни агенции, сред които БТА, участващи в Световната правителствена среща на върха в Дубай, днес подписаха "Харта на осводемителните агенции за толерантност".

В документа се изтъква, че подписалите го ще се стремят принципите на толерантността да заслужат постоянно отразяване от медиите, за постигане на мирно съвместно съществуване между хората от различни религии, секти, доктрини, идеологии и всякакви други различия. За тази цел агенциите се ангажират да засилят медийното съдържание, свързано с търпимостта и да си обменят новини, снимки, видео и други журналистически материали за инициативи и проекти, целящи укрепването на ценностите и принципите на толерантност, за културни и социални програми, допринасящи изграждането на толерантни общества.

Под документа сложиха подписите си генералните директори на национални осведомителни агенции на страни от Близкия изток, Европа, Азия и Латинска Америка.

/БТА/

По статията работи: Ралица Пейчева
Още по темата: Други Дубай

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (5)

5
 
3
 
5
Sakamano до: ABBA
преди 3 месеца
Имам предвид: авторът на гнуcoтията която си цитирал.
6
 
3
 
4
Sakamano до: ABBA
преди 3 месеца
*** = авторът на статията.
2
 
4
 
3
преди 3 месеца
*** = г л и с т
3
 
12
 
2
преди 3 месеца
Веднъж в червата на един човек глистите решили да се съберат на политически симпозиум.

Първи заговорил детският ***. Той заявил на високото събрание, че прогресът няма как да бъде върнат назад и вече са минало тъмните времена, в които с глистите са се борили жестоко и безчовечно. Също така обявил, че е време окончателно да се приключи с дискриминацията на глистите в организма. Защото глобализационните процеси изискват развитие на толерантността.

След това думата взела тенията. Тя изнесла доклад по историята на въпроса. Разказала, как някога съществували златни времена, в които за глистите никой не знаел нищо, та камо ли да се борил с тях тогава. Но после дошло смутно и тъмно време, когато глистите били открити и започнали вероломно да ги тровят. Но днес никой не смее да постави под съмнение равноправието на глистите на хранене и свобода на тяхното самоопределение в организма. Да бъдат тормозени с медицински препарати и подобни мракобеснически практики нямало да бъдат повече позволени. И е нужно с всички мерки да се изкоренява глистофобията.

Блокът на микроскопичните *** внесъл предложение имунната система да бъде обявена за шовинистична, а човешките организми, нямащи *** – изостанали и тоталитарни. Предложението веднага било единодушно подкрепено.

Чернодробният метил се изказал, че е необходимо на глистите да бъде определена квота на кръвоснабдяване, в зависимост от потребностите им. Като също заявил, че е необходимо правата им да са като на главния мозък.

След това думата взела кучешката тения. Тя заявила, че шовинизма по отношение на глистите е съвършено недопустим, тъй като нарушава съгласието в организма и води към последствия. Тя предложила да се издаде закон, забраняваш не политкоректните шовинистични изрази. Предложението било „***“ да бъде заменено с термина „автономен човешки орган“, а вместо „***“ следвало да се казва „симбиотик от втори разряд“. Идеята за политкоректността била посрещната с бурни аплодисменти, преминаващи в бурни овации.

Всички били изключително радостни и доволни от установения либерален порядък и веднага организирали *** — парад. Но изведнъж всички събрали се почувствали, че започнало да става студено. И храната изведнъж намаляла.

И те решили да направят протестна акция срещу такава гнусна дискриминация. Но не успели.

Човекът умрял. Неговият организъм не се справил с ***. Не понесъл натоварването. И в червата му вече нямало нито храна, нито условия. Умрели с него и глистите.

Извод: Ако в човешкия организъм се развъдят ***, то спешно е необходим препарат срещу тях, а не толерантност и борба с глистофобията и шовинизма.

Впрочем.

Толерантност е медицински термин, взет от трансплантологията и означава неспособност на организма да отличава чужди органи. Това състояние са постига чрез постепенно насищане на имунната система с вещества, които я довеждат до състояние на апатия и безразличие.

В имунологията толерантността е неспособност на имунната система да различава вируси, бактерии и прочие външни организми, както и неспособност за борба с тях.

Толерантността е смърт…

Олег Новоселов
4
 
8
 
1
преди 3 месеца
На теория звучи много добре.... до момента, в който започнат да си обменят и разменят гейй материали, теории и пропаганда.

Още от Други
САЩ ограничават доставките на самолетно гориво за Венецуела