IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

САЩ ще ползват всички инструменти за спиране на диктатурата на Мадуро

От началото на годината Вашингтон е анулирал над 700 визи на свързани с властите на Каракас лица

21:09 | 06.08.19 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Снимка: Ройтерс</p>
<p>
	&nbsp;</p>

Снимка: Ройтерс

 

САЩ ще използват всички подходящи инструменти, за да сложат край на диктатурата на Николас Мадуро във Венецуела, заяви Белият дом след вчерашното пълно замразяване на активите на венецуелското правителство в САЩ, предаде Франс прес.

„Диктатурата на Николас Мадуро трябва да се прекрати, за да може Венецуела да има стабилно, демократично и процъфтяващо бъдеще. Както ясно обясни правителството на Тръмп, всички варианти са на масата. САЩ ще използват всички подходящи инструменти, за да се сложи край на влиянието на Мадуро във Венецуела, да се подкрепи достъпът на венецуелския народ до хуманитарна помощ и да се осигури демократичен преход във Венецуела", се казва в изявление на Белия дом.

От началото на годината САЩ са анулирали над 700 визи на свързани с властите на Венецуела лица, включително над 100 венецуелски дипломати, се казва още в изявлението, цитирано от ТАСС.

БТА

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:06 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още