IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Volkswagen Club Fest: Eволюция на страстта

Бъдещето ще бъде представено от електрическата флота автомобили на производителя

14:48 | 30.03.17 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Илюстрация:&nbsp;Ройтерс</em></p>

Илюстрация: Ройтерс

Вчера, днес и утре се срещат в неподражем колаж от метал, умения, ентусиазъм и зрелище. Ела на 1 и 2 април в Интер Експро Център в София, сподели емоциите на живо и си тръгни със специална отстъпка за нови модели Volkswagen.

Страстта към автомобилите на германския производител трае цял живот, а тази година е осмата, в която се провежда уникалния по силата на ентусиазма си Клубен Фест, посветен на марката Volkswagen. В свят, в който вече няма нищо постоянно и дълготрайно, десетки мъже от България и целия източноевропейски регион доказват, че всяка година могат да показват все толкова изненадващи и все така прецизно изработени колекционерски автомобили пред любопитните зрители.

e-У VOLKSWAGEN Е-DRIVE ACADEMY С ЕЛЕКТРИЧЕСКАТА ФЛОТА

Бъдещето ще бъде представено от електрическата флота автомобили на Volkswagen, като за любопитните ще има организирана e-У VOLKSWAGEN Е-DRIVE академия: ще може да покараш кола в електрически режим, да научиш някои важни неща и да получиш сертификат, че притежаваш знанията и уменията за бъдещето на автомобилостроенето.

ОТСТЪПКА ЗА НОВИ АВТОМОБИЛИ

Лоялността на феновете е най-ценното притежaние на Volkswagen: ако посетиш събитието, имаш право на ВАУЧЕР СЪС СПЕЦИАЛНА отстъпка при покупка на нов автомобил Volkswagen (up!, Golf, Jetta и Passat) в дилърската мрежа на марката.

РЕТРО И ТУНИНГ ЕКСПОНАТИ

И тази година зали 5 и 6 на „Интер Експо Център” в София ще съберат огромно количество тестостерон и неговите любими играчки: най-добрите уникални ретро и тунинг атомобили на марката, подбрани и поканени от „Клуб на привържениците на Volkswagen в България”. С всяка година заявките за участие нарастват лавинообразно - можеш да разчиташ, че организаторите ще изберат най-важните членове на семейството, въпреки че всички до един заслужават да бъдат показани!

ИГРИ И ЗАБАВЛЕНИЯ С НАГРАДИ

Фест, това означава да отделиш поне няколко часа, да дойдеш с компания и/или семейство, за да можеш да получиш максимално удоволствие. Както винаги, ще има детски кът, кът с храна и напитки и много специални игри с награди оригинални аксесоари.

ДЕСЕТКИ ГОРЕЩИ ДУШИ В МЕТАЛНИ ТЕЛА ТЕ ОЧАКВАТ!
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:32 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още