IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Търси се консултант за подготовка на проекта за 400 нови линейки

За работата на изпълнителя е предвидено заплащане в границите на 2,5 млн. лв.

16:43 | 05.01.16 г.
Търси се консултант за подготовка на проекта за 400 нови линейки

Здравното министерство търси консултант, който да подготви планирания голям инвестиционен проект по Оперативна програма “Региони в растеж” 2014-2020 г. за закупуването на 400 линейки за Спешна помощ.

Министерството е обявило обществена поръчка за избор на компания, която да обследва всички 198 сгради на спешните центрове и да подготви търгове и формуляр за кандидатстване за евросредствата. Това става ясно от обявление, публикувано от Агенцията за обществените поръчки. 

Максималният финансов ресурс на обявената поръчка е 2,5 млн. лв. без ДДС. Работата трябва да бъде извършена за 180 дни. 

Консултантът се ангажира да изготви идейни, технически и работни проекти, както и да подготви обществени поръчки. Негов е ангажиментът и за изготвяне на крайния формуляр за кандидатстване по европрограмата.

Освен ремонти, е възможно да се стигне и до изграждането на нови спешни центрове на терени на здравното министерство, според информация, публикувана от възложителя.

Допълнително трябва да бъдат подготвени търгове по ЗОП за закупуване на нова апаратура и на 400 оборудвани линейки. 42 от линейките трябва да са високопроходими, 48 - тип 4х4, а останалите – стандартни. Те задължително трябва да са оборудвани с дефибрилатори, кардиологични монитори и паник бутон.

Участникът трябва да докаже, че разполага с финансов ресурс за изпълнение на поръчката от 1 млн. лева.

Оферти се приемат до 29 февруари 2016 г. Те ще бъдат отворени на 1 март 2016 г.  в Министерството на здравеопазването.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:13 | 08.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още