IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

ФинКултура: Подкрепа за бизнеса

Как фирма за офис масажи започва да предлага на клиентите си онлайн гимнастика, за да отговори на новите реалности?

10:31 | 28.07.20 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Илюстрация: УниКредит Булбанк</em></p>

Илюстрация: УниКредит Булбанк

Ситуацията с Covid-19 постави не малко предизвикателства пред редица бизнес сектори. В такива моменти е важно всяка фирма да подходи гъвкаво и да не спира да търси варианти, за да се адаптира успешно към промените. В този процес е изключително важна и подкрепата на финансовите институции.

Вижте една истинска бизнес история, която стига до вас с подкрепата на УниКредит Булбанк. От видеото ще научите как фирма за офис масажи започва да предлага на клиентите си онлайн гимнастика, за да отговори на новите реалности и каква подкрепа е срещнала в лицето на обслужващата я банка, за да си вземе глътка въздух и да запази бизнеса си. 

Име на фирма: Офис Релакс ООД

Управител: Золтан Трон

Офис Релакс е създадена през 2005 г. и е първата компания в София, предлагаща офис масажи директно във фирмен офис. Основната цел на екипа от дипломирани кинезитерапевти е чрез професионално изпълнен масаж в офиса да се намали стреса на служителите и да се повиши мотивацията им.

Вижте как УниКредит Булбанк подкрепя своите бизнес клиенти в трудни ситуации като настоящата тук.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:28 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още