IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Биткойнът е все по-достъпен - BoneX внедри крипто Visa карта

Всяка трансакция е защитена с проверка за самоличност

11:51 | 01.04.21 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Източник: Bonex.bg</em></p>

Източник: Bonex.bg

Най-големият български крипто ексчейндж BoneX внедри Crypto Дебитна карта Visa за инстантна обмяна на най-популярните критповалути, съобщиха от компанията. Така за първи път в България потребителите могат да обменят моментално своето крипто в дебитната карта, предлагана съвместно с Trastra.

Чрез новата услуга потребителите ще могат да зареждат картата моментално, но могат да ползват и персонален IBAN, предлаган от естонската компания Trastra. Дебитната Visa карта се приема в световен мащаб, a oбщият дневен лимит на разходи на POS е 8 000 евро.

Картата се зарежда бързо и лесно чрез портфейл в BoneX. За максимален комфорт на клиента TRASTRA имат и мобилно приложение, чрез което клиентът може 24/7 да контролира лесно своите криптовалути, фиат пари и карта. Сред удобствата са: известия за акаунта и email нотифицкации в приложението, които известяват за всички събития в акаунта. Сред другите предимства са:

     • Моментално деактивиране. При изгубена карта може да се деактивира акаунтът на момента и бъде отново активиран, когато картата се намери;

     • Предлага се на преносими устройства - смартфон или смарт часовник за безконтактно плащане с криптовалути;

     • Плащане на покупки с най-популярните приложения като Samsung Pay и Google Pay;

     • Плащане с едно докосване с  PayPass.

Източник: Bonex.bg

За оптимална сигурност картата е верифицирана от VISA и всяка трансакция е защитена с проверка за самоличност на VISA, 2-факторно удостоверяване (2FA) - при влизане в акаунта е необходима парола за портфейла, както и еднократна парола, генерирана от 2FA. Картата предлага и защита срещу измами, като онлайн трансакциите преминават защитен протокол VI-SA 3D за упълномощаване на устройството. Всяко ново устройство или браузър трябва да бъдат потвърдени по имейл и да минат анти-скиминг защита. Всички карти разполагат и с чип технология за защита.

BoneX предлагат на своите клиенти неограничени възможности за мигновена обмяна на активи. Сред останалите удобства, които компанията представя, са дигиалните портфейли Phyre и A1 Wallet. Двете приложенията дават възможност на потребителите да закупят инстантно криптовалути за максимално улеснение.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:25 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още