IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Акции на "Дюни"АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Брей, не съм знаел, че имало и дребни акционери тук. В един идеален свят "Дюни" би била акция, която бих купил със същата стръв, с която ходя в курорта. Нямам в портфейла си на БФБ нищо, което да ползвам и нямаше да е лошо има изключение.

    П.П. Е може би съм влизал в Софармаси де, но не със същия фанатазъм, с който крача към плажа с таблата под мишница

    Коментар


    • Първоначално изпратено от man40 Разгледай мнение
      Какво става с това Дюни. Гледах в ЦД нямам акции.Гледам не са фалирали.Вярно,че увеличаваха много пъти капитала под условие,ама все някоя акция трябваше да имам.Да не са ги изкупили?
      Вчера разглеждах бюлетините на ЦД. Дюни са се отписали от ЦД и акциите вече трябва да са налични. http://www.csd-bg.bg/index.php?menu=weekly_bulletin

      Коментар


      • Първоначално изпратено от man40 Разгледай мнение
        Какво става с това Дюни. Гледах в ЦД нямам акции.Гледам не са фалирали.Вярно,че увеличаваха много пъти капитала под условие,ама все някоя акция трябваше да имам.Да не са ги изкупили?
        Няма как да са ги изкупили, без ти да знаеш. Но явно имат някакви врътки и ги обезсилват. Може би нямаш представа на какво са способни мошениците в България, такива схеми измислят, че ум да ти зайде. Затова трябва да бъдем много внимателни и да познаваме хората. Още когато стана ясна връзката с първанката беше ясно кой е Люси. Така, че преглътни загубата и гледай напред.

        Коментар


        • Какво става с това Дюни. Гледах в ЦД нямам акции.Гледам не са фалирали.Вярно,че увеличаваха много пъти капитала под условие,ама все някоя акция трябваше да имам.Да не са ги изкупили?
          !не е препоръка!

          Коментар


          • Аз дирих досега, щото си имам от Масовата (2) и бях ги забравил.

            Капиталът увеличен пръво 5 пъти, после около 3 пъти, после около 2 пъти - това до около Седма година.

            Други увеличения имало е ли? Под условие са били ли - в смисъл човекът да си плаща за новите акции - или без да си плаща, че аз не съм?

            Някой нещо знай ли, ърм?
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

            Коментар


            • Ако някой има за продаване, може и да ги купя :-)
              Всичко е възможно,само желание да има!
              Делян Костов ;-)

              Коментар


              • Прегледай темата непублични дружества, ако не се лъжа там имаше обява.

                Коментар


                • Аз имам акции на Дюни от почти 8 години. От тогава насам разбойниците направиха 3-4 увеличения на капитала. Дребните акционери обаче винаги се хващаха за палците, защото "увеличението е целево". Този отговор получих и за направеното такова преди 2 месеца. Много доволен останах като вкараха Людмил в панделата и му пожелавам да се върне скоро там поне за една петилетка.
                  Pokemon - кой предлага 8 кинта?

                  Коментар


                  • От 2 години имам акции от ЦПТ, но не съм се интресувал въобще. Както виждам има интрес към Дюни на 8лв., а предполагам може да се договори и по-добра цена. Моля който първи разбере за увеличение на капитала и някакви подробности да пише. Най-добре за нас дребните акционери ще е, ако Дюни отново стане публично дружество.

                    Коментар


                    • сега би трябвало да има увеличени,но никой нищо не знае.От офиса на Божков не отговарят,само веднъж по случайност хванах чистачката,че тя ми даде един мобилен,който също е изключен.Няма да можем да се включим явно,но то не се знае дали пак не е дадено на външен инвеститор.

                      Коментар


                      • Здравейте!
                        Може ли някой да каже кога е било последното увеличение на капитала.
                        Мерси

                        Коментар


                        • Назоваха двама от задържаните бизнесмени за източените пари по САПАРД
                          14.02.2007 17:40



                          Бизнесмените Марио Николов и Людмил Стойков са основните движещи лица сред задържаните, източили 7,5 млн. евро по програма САПАРД, съобщи БГНЕС.


                          Справка в информационната система Сиела показа, че Марио Николов има участие във фирмите Булруко ООД, Еврофрут Интернешънъл, Елпин Трейд Интернешънъл и Сердика - Сливен, в която е съдружник с Людмил Стойков. Марио Николов е имал участие също и в Нидеко хол, Родопа Шумен, Варана и приватизационен фонд Континентал-Перник.

                          Името на Людмил Стойков пък фигурира в над 40 фирми и спортни клубове. Той е един от съдържателите на курортен комплекс Дюни, член е на Съвета на директорите на Стомана Индъстри - Перник. Член е на управителните съвети на Атлет Спорт Клуб Ладимекс - Перник, Професионален футболен клуб Миньор - Перник, Ръгби клуб Миньор - Перник, Спортен клуб Перник - Ладимекс, както и на Футболен клуб Металург - Перник.

                          Коментар


                          • Имам въпрос: Имам акции (по-скоро баща ми) от Дюни още от първата вълна мисля на масовата приватизация. Къде мога да видя каква е актуалната цена, дали има купувачи.. И каква е процедурата след това? В ЦД дали не са отписани вече? Ако да, какво правя?

                            Мерси много на всички, които биха се отзовали!!!
                            Every passing minute is another chance to turn it all around

                            Коментар


                            • Еми това ,което описвам е от практиката ми.Не участвах в търговото.акциите ми бяха при И.П.,след5-6 год.като проверих в Ц.Д. се оказа ,че са се посъбрали множко.Не съм плащал нищо при нито едно увеличение.
                              Защо си мислиш,че трябва да ни гонят ,ние не пречим,търговото беше много успешно,извън дружеството има много малко акции.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от GALBA
                                Първоначално изпратено от Императорът
                                Що пък да са изгорели?
                                Защото ми пращаш ухилени човечета. Ако ги имаш от 2000г .и примеррно имаш 100бр.,сега имаш 500бр. без да броим увеличението от тази година и ако увеличението отново е със собствени средства.
                                ...и ако е така ще черпиш...Ако увеличението .както предполагам е 1към 1 ще имаш 1000
                                GALBA - ти сигурен ли си в това, което казваш??? Аз мисля, че увеличенията до сега не бяха за сметка на АД-то, а акционерите трябваше да си ги плащат. Целта до колкото разбирам е да изгонят малките акционери като нас.

                                Коментар

                                Working...
                                X