Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Годишни награди на Imoti.net

Особеностите при сделките с имоти, иззети от банки

Мария Найденова от агенция „Явлена“ дава ценни съвети в рубриката на Imoti.net „Доверен брокер“

Особеностите при сделките с имоти, иззети от банки

Снимка: Imoti.net

Сделките с иззети от банките недвижими имоти е темата на поредното видео от онлайн рубриката на Imoti.net Доверен брокер. Гост в поредицата е Мария Найденова от отдел „Имоти, собственост на банки“ в агенция „Явлена“, която тази година спечели наградата „Брокер на годината“ на вторите „Годишни награди на Imoti.net”.

Специфичното при работа с този тип имоти е, че са много разнородни – от жилища до промишлени обекти, працели, складови бази. Затова добрите специалисти сред брокерите трябва да притежават специална квалификация, много качества, техническа и правна компетенция.

„За да спечеля доверието на клиента, е важно да съм проучила внимателно имота, да съм наясно какво продавам и да съм напълно искрена – не само за състоянието на имота, но и за техническата документация, юридическите аспекти, всичко, свързано с протичането на сделката“, пояснява Найденова.

За да има нужната компетенция, тя признава, че ѝ помага професионалната ѝ квалификация на строителен инженер. Работи и в силен екип, като мениджърът на отдела е с юридическо образование.

Какви специалисти трябва да има в един екип за работа с този тип имоти? Защо сделките с имоти, иззети от банки, отнемат повече време от стандартните? Какъв е приблизителният период за приключване на сделка? По-добри ли са цените на този тип имоти? Вижте още във видеото с автор Биляна Митева. 

По статията работиха: Екип на Investor.bg , редактор Бойчо Попов

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от