IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-скъпите блутут слушалки

12 хил. долара струва най-скъпият подобен аксесоар, в който има вградени диаманти

17:46 | 31.07.13 г.
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Amosu Diamond MotoPure H12- за 12 000 долара може да са ваши. Снимка:&nbsp;&nbsp;Amouso Luxury Ltd.,</p>

Amosu Diamond MotoPure H12- за 12 000 долара може да са ваши. Снимка:  Amouso Luxury Ltd.,

Слушалките винаги дават свобода на човека, който ги ползва. Освен всичко останало те позволяват на собственика им да слуша музика или радио без да пречи на останалите, пише онлайн изданието Born Rich.

Блутут слушалките могат да са доста скъпи спрямо тези с кабел. Ето и едни от най-скъпите модели в света:

3. Mobiado - блутут слушалки на Mobiadoса направени от черен и златист седеф. Корпусът е от анодизиран алуминий, като в него са инкрустирани и сапфири. Устройството осигурява висококачествен звук. Предлага се в два стилни и елегантни тона на цена от около 360 долара.

2. Sennheiser- моделът М450 на Sennheiser струва около 450 долара. Основната характеристика на тези слушалки е тяхната компактност. Те са сгъваеми и работят с всички устройства с блутут. Прочути са с кристалния си звук. Освен всичко останало имат и вграден контрол на силата на звука. Работят с литиево-полимерни батерии, които се зареждат през USB.

1. Amosu Diamond MotoPure H12 - проектирани са от базираната във Великобритания компания Amouso Luxury Ltd., която произвежда и луксозни мобилни телефони. Слушалките са базирани на стандартните слушалки H12 на Motorola. Двата вградени микрофона значително намаляват нивото на фоновия шум и допринасят за качеството на звука. Горната част на Diamond H12 е направена от 18-каратово злато в два варианта - бяло или жълто. Върху нея са инкрустирани 184 диаманта от до 3,47 карата. Предлага се във вариант с розови, черни и бели диаманти. Цената на този екстравагантен модел блутут слушалки е 12 000 долара, като са произведени само 100 бройки.

Сред останалите скъпи блутут слушалки са известните като "the Orb", които могат да се използват и като моден пръстен. Струват между 130 и 175 долара и предлагат отлично качество на звука, възможност за изображение на текстови съобщения, телефонни номера и напомняния. Apple също предлага луксозни и скъпи слушалки, както и редица дизайнери.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:59 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още