Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Хардуер

Алтерко Роботикс пуска на пазара уникален смарт термометър за деца

MyKi Care впечатлява с несравнима точност от 0,01 градус, възможност за 24/7 наблюдение и директна връзка с педиатър

Алтерко Роботикс пуска на пазара уникален смарт термометър за деца

Снимка: Алтерко Роботикс

„Алтерко Роботикс“ пуска в продажба умен термометър за деца MyKi Care. Иновативният продукт е първият по рода си на пазара и се отличава с изключителна точност от 0,01 градус, възможност за 24/7 дистанционно наблюдение на състоянието на детето през мобилно приложение, аларма на телефона при повишена температура и дори възможност за изпращане на информацията до педиатър. Продуктът цели не само да спести родителски тревоги, но и да помогне за правилната и своевременна лекарска диагностика.

Още по темата

Новаторското решение за прецизно и сигурно проследяване на температурата при децата MyKi Care дебютира на състоялия се този уикенд Форум Бременност и Детско здраве. Пред стотици родители, деца и здравни експерти Алтерко Роботикс – създателят на обичания часовник MyKi, представи своя нов смарт продукт за деца MyKi Care, който може да бъде закупен онлайн тук.

„От дълго време работим по идеята за продукти със здравна насоченост, които да са от помощ, както на крайния потребител, така и на здравните институции“ заяви изпълнителният директор на „Алтерко Роботикс“ Димитър Димитров.

„Точното измерване на температурата е изключително важно за правилната диагностика и за лечението на децата. Радваме се, че с нашия умен термометър MyKi Care ще успеем да помогнем за прецизирането на този процес и да спестим на родителите не една и две безсънни нощи в притеснения за децата“.

Какво представлява MyKi Care

MyKi Care е иновативен и изключително прецизен смарт термометър, който дава на родителите удобството да следят постоянно температурата на децата си на своя смартфон, където и да се намират. Умното устройство измерва температурата с удивителна точност от 0.01 градус. Термометърът се поставя под мишницата посредством хипоалергеннa лепенкa и изпраща по Bluetooth информация на всеки 8 секунди за измерената температура на детето до мобилния телефон на родителя. Температурата може да бъде следена 24 часа в денонощието в специално разработено мобилно приложение MyKi Care. Апликацията може да бъде изтеглена безплатно от Google Play и App Store.

Модерната технология на MyKi Care дава възможност на родителите да следят показателите на детето в реално време независимо дали детето играе, или спи и независимо на какво разстояние се намират от него – било то в съседна стая, в офиса или в друг град. В случай на повишена температура, мобилното приложение MyKi Care моментално ще сигнализира чрез аларма и съобщение на родителя. При желание те дори могат да изпратят информацията за състоянието на детето във всеки един момент на семейния педиатър.

Като допълнение MyKi Care използва най-ниско излъчващата BLE технология, може да се свързва с повече от един смартфон и пази информацията за всички показатели за последните 365 дни в Cloud, което позволява на родителите и педиатъра да следят за тенденции при повишаването на температурата на детето. Това изключително много помага за своевременната и правилна диагностика.

Умният термометър MyKi Care e вече наличен за продажба. В момента се приемат записвания за първите промоционални поръчки на продукта на цена от 99 лв. с включена доставка. Всеки комплект MyKi Care съдържа умен термометър MyKi Care, донгъл MyKi Care BT, хипоалергенни лепенки и упътване за употреба.

По статията работи: Екип на Investor.bg

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от Хардуер
Dell планира обратно изкупуване на акции за 5 млрд. долара