IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Apple ще представи нови устройства на 21 март?

Източници твърдят, че ще видим ново поколение iPad

13:26 | 29.02.16 г.
<p>
	<em>Снимка: архив Ройтерс</em></p>

Снимка: архив Ройтерс

Apple е избрала дата за първото си голямо събитие за 2016 г., пише BuzzFeed, позовавайки се на източници, пожелали анонимност.

По думите им събитието ще се случи на 21 март и на него ще бъдат представени няколко нови продукта. Датата е с няколко дни след тази, за която се говореше в началото – 15 март.

21 март е само ден преди излушването на компанията пред съда във връзка с иска на ФБР Apple да разбие защитите на iPhone, принадлежал на един от нападателите в Сан Бернардино.

Сред устройствата, които Apple планира да представи, е ново поколение iPad и нов по-малък iPhone, посочват източниците. Според тях телефонът ще е с 4-инчов дисплей и с по-бърз чип.

По време на събитието ще станем свидетели и на нови умни часовници от серията Apple Watch, допълват източниците. По думите им събитието ще бъде по-малко от последното, което технологичният гигант организира. Смята се, че то ще се проведе в Town Hall в Купертино – предпочитаната от Apple локация за подобни представяния.

Компанията отказва да коментира въпроса.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:22 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Хардуер виж още

Коментари

Финанси виж още