IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Apple Watch Nike+ се появява на пазара на 28 октомври

Спортният модел ще се предлага на стандартните цени на всички устройства от Series 2

09:27 | 17.10.16 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: архив Ройтерс</em></p>

Снимка: архив Ройтерс

Aко все още не сте се сдобили с някой от умните часовници на Apple от Apple Watch Series 2, тъй като чакате новия модел Nike+, ще трябва да запазите търпение само още няколко дни, пише Engadget.

Технологичният гигант обнови информацията на уебсайта си, от която става ясно, че Apple Watch Nike+ ще се появи на пазара на 28 октомври – точно навреме, за да изпълни обещанието на компанията за премиера в края на месеца.

Часовникът се предлага в 38-милиметров и 42-милиметров вариант, като цената на първия е 365 долара, а на втория – 399 долара, колкото са стандартните цени на часовниците от Series 2.

Както стана ясно още през септември, Nike+ ще привлича преди всичко със софтуера си. Устройството е спортен модел и е насочено предимно към следенето на физическите показатели на спортуващите.

Умният часовник разполага с GPS и е водоустойчив. Както става ясно и от името му, той е дело на партньорството на Apple с производителя на спортни стоки Nike.

Потребителите могат да изберат между четири различни цветови варианта, смесващи черно, сиво, сребристо и жълто на самата каишка. Всички модели са със стандартен алуминиев корпус. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:47 | 04.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Хардуер виж още

Коментари

Финанси виж още