IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Canyon засилва присъствието си на пазара в България

През 2021 г. компанията е продала над 197 000 устройства в страната, а за тази година е планиран ръст с 10%

08:48 | 10.06.22 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Илюстрация:&nbsp;Canyon</em></p>

Илюстрация: Canyon

Марката мобилни аксесоари и смарт джаджи Canyon продължава активно да увеличава продажбите си в Източна Европа: компанията очаква значително увеличение на търсенето в дадения сегмент тази година.

Компанията Canyon Accessories започва дейността си в Холандия през 2003 г. За 19 години тя се разраства в пълномащабна марка за електроника и сега има 16 офиса в Европа и продава продуктите си в повече от 26 страни. Компанията предлага широка гама от мобилни и компютърни аксесоари, смарт джаджи и решения за игри.

През 2021 г. Canyon е продала над 197 000 устройства в България. През 2022 г. компанията планира да увеличи този обем с 10%. Като част от стратегията на Canyon за следващата година е предвидено развитието на категориите смарт часовници, слушалки и слушалки с микрофон, аксесоари за компютри и преносими зарядни устройства. Марката планира по-нататъшно развитие на бизнеса чрез стратегически съюзи и силно присъствие както на онлайн, така и на офлайн пазарите.

Според Дмитрий Романенко, директор за бизнес развитие на Canyon, „Програмата за привличане на партньори е ключов елемент на бизнес модела за непреки продажби в региона на Eвропа, Близкия Изток и Африка, който включва Централна и Източна Европа. Сътрудничеството с нашите клиенти и подкрепата на партньорите на дребно винаги са били наш приоритет номер едно. Това се прави с цел повишаване на удовлетвореността на клиентите, разширяване на нашия маркетингов обхват и увеличаване на дела на регионалните продажби.“

„Силните страни на Canyon са широката гама от продукти, оптималната цена и активната маркетингова и PR поддръжка. Плановете ни са да спечелим признание от потребителите и да заемем водеща позиция на европейските пазари сред B-брандовете, предоставяйки на потребителите достъпни устройства с най-високо качество” – сподели Елена Токар, маркетинг директор на Canyon.

Canyon вече си сътрудничи с най-големите дистрибутори, регионални търговци на дребно и популярни онлайн магазини. Продуктите на Canyon са напълно сертифицирани, имат цялата необходима документация и маркировка.

За да спечели надпреварата за положително клиентско изживяване, марката промени целите си за обслужване: сега прилага стратегия за гаранция за обмен във възможно най-кратки срокове и обслужване на потребителите в реално време по различни канали. Услугата за обслужване в реално време решава дори най-необикновените проблеми, което Ви позволява да сведете до минимум времето за изчакване при решаването им в процеса на използване на продуктите и да надминете дори A-марки по отношение на ниво на обслужване.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:27 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Хардуер виж още

Коментари

Финанси виж още