IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Cibola с инициатива за фирмите по „Енергийна ефективност за МСП 2016“

Енергийните одитори и мениджърите на предприятията ще получат достъп до последните разработки в областта на енергийната ефективност

20:19 | 18.07.16 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка:&nbsp;Сибола&nbsp;</em></p>

Снимка: Сибола 

Енергийните одитори и мениджърите на предприятията ще получат достъп до последните разработки в областта на енергийната ефективност от световните лидери в областта на електрообзавеждането и технологиите за автоматизация General Electric и АBB, както и от българските инженерингови компании Artec Robótics и Chime.

АВВ предоставя експертиза за най-новите си високоефективни задвижвания на ел. двигатели и енергиен мониторинг, а General Electric предоставя последните си разработки в областта на осветлението.



Artec Robótics внедрява роботизирани системи в автомобилния сектор за някои от най-известните производители в Испания, Германия и др. 

Chime е водещият в България внедрител на когенератори в предприятията.

По този начин ръководителите на предприятия могат да повишат спестяванията си и да подобрят проектните си предложения по процедура „Енергийна ефективност за МСП“ на ОПИК 2016 г. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:55 | 08.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Хардуер виж още

Коментари

Финанси виж още