IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Galaxy S10+ Performance edition: телефонът, който знае как да направи впечатление

Galaxy S10+ разполага с най-голямата вътрешна памет от 1TB налична до този момент в смартфон устройство

16:53 | 28.02.19 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: Samsung</em></p>

Снимка: Samsung

Galaxy S10+ e смартфон, който задава нови стандарти със своята 24-часова интелигентна батерия и възможност за съхранение на голям обем данни, както при мобилен компютър. S10+ е телефон за всички, които търсят мощно устройство с премиум характеристики и иновативни дисплей и камера, с възможност за едновременна работа по различни задачи. Galaxy S10+ е телефонът от следващо поколение, предназначен не просто да се откроява, а да бъде единствен по рода си.

Освен своя уникален хардуер Galaxy S10+ Performance edition е и първият в света смартфон, чийто гръб е изработен от керамика с изключителна издръжливост и устойчивост срещу надраскване. Смартфонът идва в красив отличителен дизайн, издържан в класическо черно.

Galaxy S10+ е снабден с най-добрия екран на Samsung до сега. Той е първият в света смартфон с динамичен Инфинити-О sAMOLED дисплей, сертифициран за HDR10+, който осигурява динамично картографиране, ярко цифрово съдържание за невероятно реален цвят и контраст във всяка сцена - дори при тъмните. Виж по-светлият екран още по-ясно и при ярка дневна светлина за още по-добри цветове. Дисплеят, намаляващ умората на очите е проектиран така, че да се приспособи към светлината, за да се вижда още по-добре при всяка светлина.

Galaxy S10+ Performance edition се гордеe с предоставеното вътрешно място за съхранение от 1 TB – за да можеш да разполагаш с толкова много място, точно както и на твоя лаптоп и то директно на телефона. С Galaxy S10+ не само имаш на разположение най-голямата вътрешна памет от 1TB, налична до този момент в смартфон устройство, но имаш и  допълнителна  възможност за добавяне на 512GB microSD карта като така увеличаваш мястото си за съхранение до 1.5TB, за да можеш с лекота да съхраниш всичко, което искаш по всяко време. И ако се чудиш колко точно са 1.5TB представи си 768 филма, които можеш да гледаш по време на дълъг международен полет или твоята ваканция без Wi-Fi. Вече не се налага да се притесняваш за наличното място за съхранение и да триеш вече изтеглени телевизионни предавания, филми, сериали и музика, за да освободиш пространство за нови снимки.

С Galaxy S10+ можеш да се наслаждаваш на живота и на толкова място, колкото ти е нужно за всичките ти любими занимания. Galaxy S10+ Performance edition идва с по-мощен процесор и 12 GB RAM памет, които ти осигуряват светкавично бърза реакция. AI анализира как използваш телефона и продължава да се учи, като скъсява времето за старт на най-често отваряните приложения. Дори когато излъчваш на живо и играеш игра с тежка графика, новият Galaxy S10+ работи безпроблемно. Дисплеят с висока резолюция Инфинити-O и подобреният режим на игра предоставят реалистична картина и по-добър звук, а оптимизацията за игри от Unity прави още по-впечатляващо цялостното изживяване по време на игра. Galaxy S10+ предоставя потапящи изживявания благодарение на своя подобрен звук с Dolby Atmos и стерео говорителите от AKG. Вече имаш възможност да се насладиш на триизмерно аудио с поразителна яснота, богата симетрия и по-силен звук.

Учейки се от ежедневните ти рутинни дейности и стила ти на употреба, Galaxy S10+ ти предоставя интелигента производителност, която разпознава твоите мобилни навици и подобрява начина, по които комуникираш с телефона си като дори предвижда твоите действия и предварително зарежда често използваните от теб приложения, за да могат да стартират незабавно. Вече не е необходимо да намаляваш употребата на телефона си, за да разполагаш с повече батерия. Интелигентна производителност не позволява на телефона ти да захранва приложения, от който нямаш нужда, за да можеш да го използваш 24 часа. Адаптивния режим на пестене на енергия управлява живота на батерията, за да може при батерия с капацитет от4100mAh при Galaxy S10+ да прекарваш повече време, наслаждавайки се на живота и по-малко време в зареждане.

Безжичното PowerShare споделяне ти дава възможността да споделяш без притеснения. Просто постави устройството върху телефона си - без необходимост от кабели. Използвай го, за да заредиш телефона на приятел или да заредиш слушалките си в движение. Бързо безжично зареждане 2.0 връща към живот телефона ти още по-бързо. Използвайки безжичното зарядно устройство Duo Pad на Samsung и турбо охлаждащия вентилатор на зарядното не трябва да се тревожиш, че телефонът ти ще прегрее.

Ултрашироката тройна мултикамера променя коренно снимките ти, за да можеш да се наслаждаваш на красиви кадри всеки път без усилие. Благодарение на своята двойна адаптираща се бленда задната широкоъгълна камера ти предоставя контрол на светлината. Мощната 16-MP ултраширока камера от ново поколение ти позволява да побереш повече във всеки кадър. Ултрашироката камера предоставя 123-градусово поле на видимост подобно на човешкото око - перфектна за впечатляващи пейзажни снимки, големи панорами и дори способна да побере цялото семейство в една снимка. А в комбинация с 12-MP широкоъгълни и телефото камери можеш да снимаш с 2х оптично увеличение. Вече можеш да композираш с лекота на твои собствени, професионално изглеждащи снимки. Възползвай се от предната камера, с невиждани досега мобилни иновации, включително 4K UHD запис . Двойната предна камера на S10+  ти дава възможност да направиш артистични селфи снимки с фокус на живо, експериментирайки с дълбочина на полето и артистични ефекти. Със своите възможности за заснемане на професионално видео с режим за оптична стабилизация имаш гаранция за стабилни кадри и перфектни резултати.

Биометричната идентификация ти дава бърз и лесен персонализиран достъп до твоето устройство. S10+ предоставя подобрената сигурност посредством Ultrasonic сензор за пръстови отпечатъци вграден в дисплея, които ти позволява подсигурен достъп чрез Samsung Pass.  Също така можеш да избереш лицево разпознаване, ПИН код, схема или парола. Благодарение на своя хибриден SIM S10+ ти предоставя гъвкавостта на два номера в едно устройство винаги когато имаш нужда. Ако не ползваш втора SIM карта на нейно място постави microSD с 512GB и добави допълнително място за съхранение към впечатляващия 1 TB.

Готов ли си да откриеш мобилно преживяване от следващо поколение със керамичен смартфон,  предлагащ ненадминато място за съхранение от 1ТB, динамичен Инфинити-O sAMOLED дисплей за наистина непрекъсван изглед и камера, която ти позволява да снимаш всеки момент като професионалист.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:55 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Хардуер виж още

Коментари

Финанси виж още