IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Gear S3 Classic най-сетне получава 4G свързаност

Все още не е ясно кога ще се появи новата версия на умния часовник

13:57 | 24.03.17 г.
<p>
	<em>Снимка: Архив Ройтерс</em></p>

Снимка: Архив Ройтерс

Ако си търсите носимо устройство с ретро визия, Samsung уцелва точно в десетката, след като обяви, че нейният умен часовник Gear S3 Classic вече ще предлага LTE свързаност (4G връзка), пише Engadget.

Оригиналният модел не предлагаше тази функция, а залагаше на връзка с безжичен интернет. Досега феновете на S3 трябваше да се насочат към Frontier версията, ако искаха 4G.

Засега не е обявено колко ще струва умният часовник и кога ще бъде пуснат на пазара, но вече е в известно, че в САЩ мобилните оператори AT&T, T-Mobile и Verizon ще го предлагат.

В момента S3 Classic и Frontier струват около 350 долара, така че новият модел вероятно също ще се продава около тази цена.

Подобно на предшественика си, новият S3 Classic ще е с минималистична визия и сребърна част на корпуса, която се върти, така че да позволява на потребители да отказват обаждания, да четат съобщения и да имат достъп до приложения.

Моделът идва с 1,3-инчов кръгъл дисплей, който винаги е включен, така че потребителят да вижда часа. Устройството е с вграден GPS, с операционна система Tizen и с услугата Samsung Pay. Не е известно дали добавянето на LTE ще промени размера на часовника.  

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:58 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Хардуер виж още

Коментари

Финанси виж още