IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Nexus 5 дебютира в България за 579,90 лв. с договор

Първият смартфон с Android KitKat предлага най-доброто в своя клас

15:32 | 24.01.14 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Nexus 5 дебютира в България за 579,90 лв. с договор

Един от най-дългоочакваните и най-качествени смартфони за тази година - Nexus 5, който е съвместна разработка на LG и Google, дебютира в магазинната мрежа на VIVACOM от началото на другата седмица. Устройството ще се предлага най-изгодно на цена от 25,90 лв. на месец с тарифната линия MaxiCall ХХL или в брой за 579,90 лв.

Апаратът притежава мощния четириядрен процесор Snapdragon 800 с тактова честота 2,3 GHz, гарантиращ на потребителите голяма бързина и лекота при работа. Нещо повече – Nexus 5 е първото устройство с най-новата операционна система на Google – Android OS, v4.4 (KitKat). Налице е още 8-мегапикселова камера с оптичен стабилизатор на изображението за отлични снимки и NFC технология за безжичен пренос на данни между устройствата.

Освен това устройството разполага с 4,95“ Full HD IPS дисплей, предлагащ несравнимо качество на картината с наситени и ярки цветове, които могат да бъдат открити само при топ моделите смартфони на пазара.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:28 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Хардуер виж още

Коментари

Финанси виж още