IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новият топ модел на Sony впечатлява с камерите си и топ характеристики

Xperia X Performance снима за по малко от секунда

09:08 | 29.08.16 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Sony</em></p>

Снимка: Sony

В началото на лятото тази година на пазара излезе серията смартфони на Sony – Xperia X, въплъщаваща новата бранд визия на компанията, в центъра на която стои потребителя, неговите желания и нужди, и най-вече удобството в ежедневието му. Добавяйки нови интелигентни технологии към популярните и радващи се на бурно одобрение функции и характеристики на Xperia, в новите си устройства Sony Mobile предлагат умни и лесни решения за различните групи потребители. И все пак – какво търсят потребителите най-вече в мобилните устройства? Според направени проучвания именно камерата, батерията и не на последно място външният вид са ключовите фактори при вземане на решение за покупка. Точно там слага фокус и самата компания.

Най-бързата до момента камера на Sony вдъхновява собствениците на топмодела от новата серия смартфони Xperia X Performance да снимат както никога досега. Камерата преминава от режим на готовност в режим на снимане за рекордните по-малко от 0,6 секунди, което на практика остава неосезаемо за потребителя по време на заснемането. Благодарение на бързото стартиране, на свръхбързия хибриден автоматичен фокус и на по-бързото обработване на изображенията всеки може да заснеме дори и най-спонтанните моменти.

Основната 23 МР камера разполага с предсказващ движенията хибриден автоматичен фокус, разработен с технологиите от фотоапаратите на Sony. Благодарение на него дори и неопитните в снимането ще се превърнат в профита – трябва само да изберат обекта на екрана и той автоматично ще бъде проследен в движение. А това гарантира ясни, контрастни и детайли всеки път. Предната камера е с 13МР свръх чувствителен сензор, който гарантира изключителни селфита дори при ниска осветеност.

Смартфонът предлага и изключителен дизайн – висококачествени материали, стилна и модерна визия, унифициран и гладък метален корпус със заоблен стъклен панел.

Може би най-важната характеристика обаче е изключително мощната оперативна дейност благодарение на процесора Snapdragon 820, създаден за работа на високи обороти, който гарантира гладко и детайлно стриймване на музика и видео и по-бързо сваляне на съдържание.

Sony е известна и с добрите батерии и тук няма изненади. Апаратът предлага дълго издържаща батерия; иновативно Qnovo адаптивно зареждане, режим STAMINA, който удължава времето за ползване на телефона при спешна нужда, като ограничава определени функции без това да се отразява на основните функции на телефона, както и бързо зареждане. Батерията на Xperia X Performance е с капацитет от едва 2700 mAh - по-малко от стандартните за високия клас през тази година 3000 mAh, но пък Sony обещава до 2 денонощия живот и за този модел.

Разбира се, моделът разполага със сензор за пръстов отпечатък и IP65/IP68 сертификат за прахо- и водоустойчивост.

Топ моделът на Sony Mobile това лято със сигурност ще впечатли и успешно ще импонира на всички потребители, които държат на стила си, активно работят в движение, обичат да снимат и са много активни онлайн.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:00 | 05.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Хардуер виж още

Коментари

Финанси виж още