Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Хардуер

Новите технологии завладяха и касовите апарати

Българската компания Daisy Tech е сред лидерите на пазара не само у нас, а и в още 50 държави по цял свят

Новите технологии завладяха и касовите апарати

Източник: Daisy Tech

Високите и иновативни технологии завладяват и касовите апарати. Благодарение на тях целият бизнес вече се побира в двата джоба на сакото на всеки търговец, производител, дистрибутор и пр. Днес, за да въртиш офиса си, са достатъчни само смартфон и мобилно фискално устройство с почти същия размер.

Още по темата

Иновативните решения при касовите апарати правят всеки бизнес по-практичен, независим и мобилен, категорични са потребителите. Новото поколение касови апарати вече са снабдени с най-разнообразни и удобни  комуникационни възможности за връзка с компютър, таблет и други мобилни устройства: Bluetooth, WIFI, USB. И това не е всичко – те притежават интуитивно меню за работа, висока скорост на печат на бележките, операторски и клиентски дисплеи. Всички фискални апарати от ново поколение са с вградена батерия, което ги прави абсолютно независими от контакти и от електрическата мрежа.

Младите, модерни и винаги в крак с времето потребители и експерти са категорични, че флагман на новата, безотказна технология е българската компания Daisy Tech, която е доказан лидер на пазара не само у нас, а и в още 50 държави по цял свят.

Те споделят още, че иновативните касови апарати от серията Compact могат да се зареждат и с кабела на смартфона или компютъра и притежават изумително бърз адаптер и принтер. Устройствата на Daisy Tech издържат по цяла седмица работа само на батерия, чието зареждане отнема не повече от час.

С модерните и супер практични фискални апарати забравяте и за кабелите за връзка с баркод четец. Посредством вградения Bluetooth моделът Compact S може да се свързва и работи безжично както с четеца, така и с търговския софтуер за продажба. Комуникацията между устройството, на който е базиран софтуерът, и касовия апарат също може да се извършва директно по Bluetooth.

И най-важното - новите касови апарати на пазарния лидер Daisy Tech са изцяло съобразени и сертифицирани спрямо последните изменения в Наредба Н-18 от 28.09.2018 г. на Министерство на финансите, които трябва да бъдат приложени до 31 март от всички регистрирани по ДДС и до края на юни - от останалите бизнесмени и търговци.
 

По статията работи: Екип на Investor.bg

Последни новини

Още по темата

Коментари ()


Още от Хардуер
Huawei вече е под натиск и в Европа