IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

PepsiCo пуска специална линия мобилни телефони

Устройствата ще са достъпни само в Китай

12:47 | 13.10.15 г.
<p>
	<em>Снимка: архив Ройтерс</em></p>

Снимка: архив Ройтерс

PepsiCo обяви, че работи с партньор по лицензирането на линия мобилни телефони и аксесоари в Китай през следващите няколко месеца, предава Ройтерс.

Въпреки това компанията за храна и напитки не планира да влезе в бизнеса с производство на мобилни телефони, обясни говорителят на компанията в имейл. По думите му устройствата ще са достъпни само в Китай, а ходът е част от пускането на най-новите глобално лицензирани продукти на Pepsi, които включват облекла и аксесоари. Говорителят обаче не разкрива повече детайли за телефона.

Технологичният уебсайт Mobipicker писа пръв по темата на 11 октомври, посочвайки, че на 20 октомври PepsiCo ще пусне на пазара смартфон, наречен Pepsi P1, който ще е с “прилични, но не висок клас характеристики”.

PepsiCo вече има лицензирани продукти в редица категории. Миналата година тя обедини усилията си с компании като датския производител на електроника Bang & Olufsen, както и с италианския производител на обувки Del Toro за създаването на продукти за нейната футболна кампания.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:17 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Хардуер виж още

Коментари

Финанси виж още