IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Марк за H&M” – перфектната първоаприлска шега

Готови ли сте да изглеждате като основателя на Facebook?

16:14 | 01.04.16 г.
<p>
	<em>Снимка: markforhm.com</em></p>

Снимка: markforhm.com

Съоснователят и главен изпълнителен директор на социалната мрежа Facebook Марк Зукърбърг отдавна е известен със семплия си избор на дрехи и факта, че залага преди всичко на сиви тениски и обикновени дънки. Дотолкова сме свикнали да го виждаме в този вид, че когато се появи в костюм на официални събития, хората обикновено се изненадват.

Самият той се пошегува наскоро със себе си, показвайки гардероба си, изпълнен със сиви тениски, и зададе въпроса: „Какво ли да облека днес?“.

Ето защо никой не се изненада, когато днес се появи сайтът markforhm.com, който съобщава, че основателят на Facebook пуска своя линия облекла за прочутата модна марка. „Марк за H&M” включва перфектната колекция от седем сиви тениски и един чифт обикновени дънки.

В сайта има и цитат от Зукърбърг: „Наистина искам да изчистя живота си, така че трябва да вземам колкото се може по-малко решения за всичко, освен за това как най-добре да служа на тази общност“.

Въпреки че логото на H&M е на всички дрехи, показани на сайта, не можем да сме сигурни дали компанията стои зад тази шега. В официалните страници на модната марка във Facebook и Twitter няма нищо по въпроса.

Но първоаприлската шега е наистина добра!

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:58 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още