IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Председателят на парламента пострада при катастрофа

Цвета Караянчева е със счупена ключица, транспортират я в София

13:59 | 15.09.19 г. 1
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева посети Силистра на Кръстовден, празник на града. <em>Пресфото-БТА</em></p>

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева посети Силистра на Кръстовден, празник на града. Пресфото-БТА

Педседателят на Народното събрание Цвета Караянчева е със счупена ключица на рамото, след пътен инцидент, уточниха за БТА от пресцентъра на парламента. Предстоят й изследвания в София.

Колата на председателя на Народното събрание претърпя пътен инцидент, Караянчева не е пострадала сериозно.

Инцидентът е станал на пътя Шумен - Силистра. Снощи председателят на Народното събрание участва в отбелязването на празника на Силистра.

По-рано днес МВР съобщи за катастрофа на главен път Шумен-Силистра. По първоначални данни на около 150 м след разклона за село Върбак, 31-годишната водачка на лек автомобил на ляв завой навлязла в опесъчен участък, загубила контрол над колата и се ударила в насрещно движещ се лек автомобил. За преглед в болница са транспортирани трима души. Водачите са изпробвани за алкохол, пробите са отрицателни.

"Претърпях пътен инцидент. Добре съм и ви благодаря за загрижеността. Имам счупена раменна става". Това е написала председателят на Народното събрание Цвета Караянчева във фейсбук страницата си.  Тя отбелязва, че пише в социалната мрежа, защото няма възможност да отговоря на всички обаждания.

Председателят на Народното събрание по конституция е първият по важност държавен представител.

Катастрофата с колата на Цвета Караянчева далеч не е първи транспортен инцидент с кола на НСО. Само за последната година драмите с кола, возеща първата дама Десислава Радева са две. Първо колата й кара без включени светлини и патрулка ги преследва няколко километра.

След това шофьорът й навлезе в насрещното движение, а граждани разпространиха видео запис в социалните медии.

Преди години пък кола на НСО с липсващи болтове возеше председателя на ВКС Лозан Панов. Още по-рано бившият служебен премиер Пламен Орешарски се возеше на кола на НСО без задължителната гражданска отговорност.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:44 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 7 rate down comment 0
megiddo
преди 4 години
Пишлеметата от УБО толкова си могат.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още