IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

1672 са позициите за стаж през лятото в държавната администрация

Крайният срок за кандидатстване на студентите е 29 април

16:51 | 31.03.15 г.
1672 са позициите за стаж през лятото в държавната администрация

Публикувани са 1672 стажантски позиции по Програмата за летни студентски стажове в държавната администрация за 2015 година, съобщиха от пресслужбата на кабинета.

Стажовете ще са в периода 1 юли - 30 септември.

В програмата тази година могат да участват всички студенти, които са в процес на обучение във висше училище в страната или в чужбина с непрекъснати студентски права, без да имат значение степента, формата на обучението или курсът.

Фокусът е върху придобиването на професионален опит, нови знания и умения в реална работна среда, както и професионална ориентация на студентите.

Предлагат се стажове в 42 професионални направления, като най-търсените от страна на администрацията с най-много стажантски позиции са: Икономика (486), Администрация и управление (188), Право (185), Архитектура, строителство и геодезия (153) и Социални дейности (68).

Условията на програмата са публикувани в Портала за студентски стажове в държавната администрация (http://staj.government.bg) в раздела "Информация за програмата". Процедурата за кандидатстване и подбор е изцяло онлайн и се осъществява в портала. Крайният срок за кандидатстване е 29 април.

Програмата се осъществява за четвърта поредна година при изключителен интерес както от страна на студентите, така и от страна на държавната администрация.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:37 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още