IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Александър Ваклин: Не разбирам защо съжаляват Иванчева

Той призна още, че след като е подал сигнал срещу бившия кмет на "Младост",  проверките от общината във фирмата му са зачестили

13:38 | 06.08.18 г. 1
<p>
	<em>Снимка: Pixabay</em></p>

Снимка: Pixabay

Не разбирам защо съжаляват бившия кмет на район „Младост“ Десислава Иванчева. Всъщност опитите да бъде манипулирано общественото мнение, за да се предизвика съжаление към нея са възмутителни. Това каза в ефира на Нова телевизия бизнесменът Александър Ваклин.

Повод за коментара му са кадрите от миналата седмица, на които се вижда как Иванчва е отвеждана в болница с белезници на ръцете и на краката. По думите му не трябва да се забравя, че те е задържана по обвинения в корупция в изключително големи размери. 

Припомняме, че именно бизнесменът подаде сигнала срещу бившия кмет на „Младост“, след който тя беше показно арестувана. Според него обаче няма нищо нередно в самия арест.

"Тя е избрала такова място за предаване на парите, а полицията е нямала избор. Арестът е направен направен там, където това се е случило”, коментира Ваклин.

Той призна още, че след като е подал сигнал срещу Иванчева, проверките от общината във фирмата му са зачестили.

„Аз съм просто един гражданин, застанал с името си, и свидетелства. Много граждани знаят, че някой властимащ прави нещо незаконно, но никой не отива да свидетелства. За да има осъдени, трябва да има свидетели, които да застанат пред съда”, заяви Александър Ваклин. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:25 | 07.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 9 rate down comment 3
khao
преди 5 години
Щото беше очевадна постановка, а след като те слушах сутринта по телевизията вече съм сигурен, не беше много убедителен, момче... но ше си получиш наградата
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още