IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Антон Павлов отново ще бъде зам.-министър в енергийното министерство

От началото на седмицата премиерът вече издаде заповеди за назначение на 28 зам.-министри

16:10 | 13.11.14 г.
Антон Павлов отново ще бъде зам.-министър в енергийното министерство

Антон Павлов беше назначен от премиера Бойко Борисов за заместник министър на енергетиката, съобщиха от правителствената пресслужба. Той беше част от екипа на министъра на икономиката и енергетиката Васил Щонов в служебния кабинет на Георги Близнашки.

В своята кариера Павлов е заемал различни държавни и частни дружества в областта на енергетиката. Освен експерт в Министерството на икономиката и енергетиката той е заемал ръководни длъжности в ЧЕЗ България, както и в „Лукойл България” и "Мини Марица Изток".

С отделно решение днес е назначен и зам. – министър на вътрешните работи – Цвятко Георгиев. Той беше съветник по националната сигурност на служебния премиер Георги Близнашки.

От правителствената служба уточняват, че номинацията на зам. –министрите е на ресорните министри.

От началото на седмицата правителството вече издаде две заповед за назначение на част от  зам.-министрите в отделните министерства. Някои от зам. - министрите в служебния кабинет на Георги Близнашки запазват постовете си. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:41 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още