IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Авиаторът Вихър Фърчавски

Всеки ден той ходи до любимия си хипермаркет – Kaufland, и пуска по цял куп талони за участие в новата игра за BMW 520d

08:49 | 12.02.19 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Снимка: Kaufland</p>

Снимка: Kaufland

Запознай се с Вихър Фърчавски. Неговото родословно дърво се простира от Германия до Израел, като корени хваща по средата - в България.

Любовта към пътешествията и високият адреналин го насочват към идеалната за него професия. Така от вече 15 години Вихър пилотира самолети и може да се каже, че се е насладил лично на едни от най-невероятните гледки на всички седем континента.

Когато апетитът му за интернационална кухня се обади, Вихър винаги минава през Kaufland и се възползва от голямото разнообразие на продукти – там той открива както качествени продукти за домашно приготвено суши, така и свежи екзотични плодове, навяващи спомени от незабравими приключения на юг.

Вихър често се сблъсква с проблема, че на къси разстояния и при лошо време не може да извършва полети и съответно да пътува. Затова всеки ден до 17.03.2019 той ходи до любимия си хипермаркет – Kaufland, и пуска талони за участие в новата игра за BMW 520d.

Г-н Вихър, какво ви вдъхнови да се захванете с тази вълнуваща професия?

Като малък обожавах да се вглеждам в небето и да мечтая да се докосна до пухкавите облаци, ярките звезди и да усетя онова несравнимо чувство при излитане, кацане, да се доверя напълно на уменията си, на стабилността на ръцете, вкопчени в кормилото, на погледа, вперен напред в безкрайното небе и да имам възможността да стигна до всяка точка на света… са са

Коя е любимата ви дестинация? Къде бихте се връщали отново, и отново, и отново?

Първата ми асоциация е любимия ми магазин – Kaufland, хаха. Все пак там намирам по парченце от всичките си любими пътешествия – когато искам да си припомня горещите нощи край Мексиканския залив винаги мога да си взема прясна тортила и да си направя вкусно бурито.

Когато ми се прииска да се върна отново по тесните канали на Венеция, пък си вземам качествена италианска паста, истински доматен сос и свеж пармезан и така с няколко хапки се чувствам сякаш съм там.

Какво бихте посъветвали всеки любител на пътешествията?

Светът е пълен с безброй вълшебни кътчета - важното е при пътуване да избирате дестинации, които отговарят на вашите предпочитания и интереси.

Какво е общото между самолетите и бързите автомобили?

И при двете се искат здрави ръце и голяма банкова сметка, хаха. В днешно време има толкова бързи автомобили, при които пътуването е по-меко дори от това със самолет. Надявам се да успея да спечеля именно такава кола, а по-конкретно – BMW 520d, от новата игра на Kaufland. Тогава може и да прибера самолета в гаража за известно време, а и ще спестя от летищни такси.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:40 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още