IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Борисов: Много "троянски коне" ще влязат в Европейския парламент

Премиерът предупреди съпартийците си да внимават опонентите им да не ги въвлекат в заиграване с етническата карта по места

16:37 | 14.04.19 г. 7
<p>
	Премиерът Бойко Борисов.&nbsp;<em>Снимка: БТА</em></p>

Премиерът Бойко Борисов. Снимка: БТА

Тези избори стават важни не заради властта, а защото действително много "троянски коне" ще влязат в ЕП. За това предупреди формацията си премиерът Бойко Борисов. Той неочаквано дойде в края на форума в НДК, където бе представена платформата на ГЕРБ за предстоящите евроизбори, съобщава БТА.

Борисов уточни, че не е имал намерение да присъства на срещата, но е харесал отбора на ГЕРБ и се е уверил, че вече има много хора, които могат да "теглят нагоре". Затова той обеща да им се дава път.

Премиерът коментира листата на БСП, като подчерта, че невключването в нея на председателя на ПЕС Сергей Станишев показва, че българските социалисти вече нямат нищо общо с европейските.

Като им видях листата, видях, че има само един човек, който нещо разбира от европейска работа - Деница Златева, от там нататък е шпионин-ДС, каза Борисов. Убеден съм, че Русия няма нищо общо с тази листа, те толкова пъти бяха излъгани, че надали им вярват - "Белене", "Южен поток", коментира той.

Лидерът на ГЕРБ попита и "защо се обявяваш за разследващ журналист, когато си в опозиция, а не когато си във властта".

Много пъти съм ви обяснявал как по учебниците на КГБ се прави компромат - като го четеш, сам да се отвратиш от себе си. Те си вярват, че са разследващи, борци. Това е тежък синдром, каза Бойко Борисов.

Той добави, че е бил готов да се обзаложи, че Иво Христов ще влезе в листата на БСП. Защото ги гледах как онзи ден се гледат с Корнелия Нинова на КСНС, обясни премиерът. И призна, че ГЕРБ и управляващите са получили тежък удар.

Сами сме си виновни, убеждавайте хората, че ще бъдем по-добри, поръча той на кандидатите за ЕП от ГЕРБ.

Според Борисов отборът на партията му за евровота е най-добрият и затова опонентите искат да вкарат ГЕРБ в компроматна игра.

Затова съм сигурен, че ще започват и свършват с апартаменти и подобни тераси, обясни той. Ние шамарите си ги изядохме, нашите уроци си ги научихме, наясно сме на какво най-много реагират хората и това не трябва да го допускаме, обобщи той.

Премиерът предупреди съпартийците си да внимават опонентите да не ги въвлекат в заиграване с етническата карта по места.

В изказването си Борисов припомни за знаковото българско европредседателство. Колкото повече се отдалечаваме от българското европредседателство, толкова повече се въздиша по него, смята той.

Догодина Берлинският процес ще е в София, съобщи Борисов.

Той се надява през тази седмица да бъде направена и първата копка за трети мост на Дунав. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:10 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

7
rate up comment 10 rate down comment 5
Whitestar
преди 5 години
Те троянските коне сигурно ще са единствените, които ще подобрят положението в страната, защото официалните ни политици не си вършат работата!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
6
rate up comment 5 rate down comment 2
IQ96
преди 5 години
Бре 2 много силно, бе!Младите не знаят какво е да чакаш под дъжда за виза часа два, но малцина знаят и искат и да работят. Иначе- да ние си ги избираме.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5
rate up comment 4 rate down comment 4
ivan4o555
преди 5 години
*** фимке,само питам.Ти ромка ли си или сига,ка?Вторите ги аресвам повече.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4
rate up comment 11 rate down comment 9
Стоян Петров
преди 5 години
При Боко може да са геюви, ама са активни и той не се срамува. Виж при БСП.....голям резил.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 18 rate down comment 5
Fair
преди 5 години
За съжаление не само "троянски коне" - разбирай нормални хора но и тикви ще има също!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 25 rate down comment 11
serafima
преди 5 години
За съжаление Борисов ВЪОБЩЕ не е критерий за стойностни хора и политици. Дори обратното. След толкова СИЛНИ провали и невероятни издънки как има очи и уста да говори. Или, както казва простакът "Пунта Мара, както се казва на ....преводачески език".Нашият велик вожд е вожд на мафията, не и на народа! Взима от бедния и дава на богатия, а той обикновено е мафиот.България на три шкембета - ББ, СЦ и ДП. Щом ГЕРБ не се притесняват от сделката си с ДПС за Мюфтийството, представете си какви честни избори ни чакат. Между дрегата, къде беше и защо пак се скри да не вземе отнвошение към събитията в Габрово???!!Позор! Обявявам повик някой от вас, който намери ПОНЕ един случаой, когато Борисов не е избягал от зулумите на ромите, за да се съхрани от тяхното ответно отношение и да ги купуват при изборите.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 31 rate down comment 9
ABBA
преди 5 години
Не може само правоверни евроатлантици, требе си и некой нормален!Иначе к'о? Ервеи, Масони и геюви.А, като споменах за едните и другите, де го ба'т Сер.гей СтаниШеф бе?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още