Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Брутният външен дълг и бизнес тенденциите ще са във фокуса на седмицата

Националният статистически институт ще обяви данни за цените на производител на вътрешния и международния пазар в промишлеността

Брутният външен дълг и бизнес тенденциите ще са във фокуса на седмицата

Снимка: Pixabay

През тази седмица ще излязат актуални статистически данни, свързани с развитието на българското стопанство, на брутния външен дълг и развитието на бизнес тенденциите в промишлеността, строителството, търговията.

В понеделник (29 януари) Българската народна банка ще публикува статистическа информация за брутния външен дълг за ноември.

Националният статистически институт ще обяви на колко възлизат пътуванията на българи в чужбина и посещения на чужденци в България  през декември 2017 г. 

В първия работен ден на тази седмица НСИ ще излезе с актуални данни от този месец за бизнес тенденциите в промишлеността, строителството, търговията на дребно и услугите. 

Във вторник (30 януари) НСИ ще даде информация за цените на производител на вътрешния и международния пазар в промишлеността през декември 2017 г. и за производството и доставките на енергийни продукти през ноември 2017 г. 

В сряда (31 януари) от националната статистика ще обявят фискални данни за подсектори "Централно държавно управление" и "Социално-осигурителни фондове" през декември 2017 г. 

В този ден ще излезе информация за удовлетвореността на потребителите от предоставените статистически информационни продукти и услуги.

В петък (2 февруари) НСИ ще даде цифрата на издадени разрешителни за строеж и започнато строителство през четвъртото тримесечие на миналата година.

По статията работиха: Петя Стоянова, редактор Бойчо Попов

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от Икономика и политика
Розопроизводителите и дестилериите ще бъдат вписани в публичен регистър