Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

БВП и данни за работната сила ще са във фокуса на седмицата

Централната банка ще публикува данни за лизинговите дружества

БВП и данни за работната сила ще са във фокуса на седмицата

Снимка: Pixabay

През тази седмица ще излязат актуални статистически данни, свързани с развитието на българското стопанство, на наетите лица, средната работна заплата, доходите, разходите и потреблението на домакинствата.

В понеделник (12 февруари) Националният статистически институт ще обяви колко са били местата за настаняване през декември 2017 г. 

Във вторник (13 февруари) ще излязат данни за наетите лица и средната работна заплата през четвъртото тримесечие на миналата година. 

В сряда (14 февруари) НСИ ще публикува експресни оценки  за брутния вътрешен продукт (БВП) през последното тримесечие на 2017 г. 

В четвъртък (14 февруари) от националната статистика ще излезе информация за наблюдението на работната сила през четвъртото тримесечие на миналата година. 

В петък (15 февруари) Българската народна банка ще публикува данни за рамката за международните резерви и ликвидност в чуждестранна валута за януари 2018 г.

В последния работен ден централната банка ще информира какво е състоянието на лизинговите дружества в края на декември 2017.

НСИ ще публикува предварителни данни за индексите на потребителските цени за януари, както и информация за доходи, разходи и потребление на домакинствата през четвъртото тримесечие на миналата година.

По статията работиха: Петя Стоянова, редактор Десислава Попова

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от Икономика и политика
От БСП поискаха Цветан Цветанов да напусне политиката