IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„България Ер“ - в топ 10 на най-предпочитаните работодатели сред студентите

Участие в анкетата са взели общо 7003 студенти от 51 български университета

15:54 | 15.06.17 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка:&nbsp;България Ер</em></p>

Снимка: България Ер

Националният превозвач „България Ер“ е в челната десетка на най-предпочитаните работодатели сред студентите в България. Това стана ясно от резултатите на националното проучване Graduate Survey, което се проведе от ToTheTop Agency в периода от 15 март до 19 май тази година. 

Проучването измерва кои са 50-те най-предпочитани работодатели у нас според студентите. То се провежда за пръв път в България от ToTheTop Agency и участие в него са взели общо 7003 студенти от 51 български университета. На базата на техните отговори е формирана класацията, като в топ 10 – на 9-о място, се класира националният превозвач „България Ер“. Цялото проучване е достъпно тук.

Резултатите от анкетата бяха публикувани по-рано днес ексклузивно от Investor.bg.

Това не е първият път, в който авиокомпанията е сред най-предпочитаните работодатели от студентите. През 2016 г. в ежегодното проучване на шведската компания за изграждане и развитие на работодателска марка (employer branding) Universum „България Ер“ зае трето място като най-предпочитана компания сред студентите с бизнес профил, нареждайки се веднага след международните гиганти Google и Apple.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:51 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още