IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Четири са офертите за строителство на обходния път на Димово

Индикативната стойност на проекта е 9,9 млн. лв.

17:18 | 27.05.14 г.
Четири са офертите за строителство на обходния път на Димово

В Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ) бяха отворени четирите оферти за изпълнение на строително-монтажни дейности на обходния път на град Димово, съобщиха от пресцентъра на АПИ.

Отворените оферти по реда на тяхното постъпване в Агенцията са на „Хидрострой“ АД, „Трейс Груп Холд“ АД, „Пътстрой-92“ АД и ДЗЗД „Пътища Димово“, в което участват „ПСТ Холдинг“ ЕАД и „Каро Трейдинг“ ООД.  

Индикативната стойност на проекта е 9,9 млн. лв. Проектът е по програмата „Ново строителство“ на АПИ и обектът ще се финансира изцяло със средства от републиканския бюджет.

Срокът за изпълнение е 210 календарни дни от датата на сключване на договора.

Път I-1 преминава в този участък през гр. Димово и селата Бела, Скомля и Медовница, което определя ниска скорост на движение и повишава риска от пътнотранспортни произшествия. С изграждането на обходния път движението ще бъде изнесено извън населените места, с което ще се подобрят условията за живот и ще намалее замърсяването на въздуха.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:49 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още