IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Четвъртата индустриална революция ще обсъждат водещи експерти в Пловдив

Пловдив ще посрещне над 300 водещи експерти от страната и Европа по време на Националната Аутсорсинг конференция

12:10 | 18.11.16 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Pixabay</em></p>

Снимка: Pixabay

За трета поредна година градът под тепетата ще бъде домакин на най-голямата аутсорсинг конференция в страната. Бизнес форумът “Аутсорсинг дестинация България 2016“, чиито организатори са Община Пловдив и консултантска компания Industry Watch, ще започне в 10:30 часа на 22 ноември 2016 год. /вторник/ в зала „Пловдив” на Гранд Хотел Пловдив. 

След като само преди месец Financial Times излезе с доклад, в който определи България, и в частност - Пловдив, като претендент за технологична столица на Балканите, редица международно признати експерти в ИТ и Аутсорсинг сектора се събират след броени дни в града, за да обсъдят тенденциите в областта. Те ще разгледат теми като „Индустриална революция 4.0“, „Глобални трендове в Аутсорсинг индустрията“, както и какъв е потенциалът за аутсорсинг процеси от традиционни производства, разположени в региона, или иначе казано – „Пловдив отвъд Аутсорсинг развитието“.

Своя опит и визия по темите ще споделят водещи чуждестранни експерти като Роберто Пасти и Елиас Ван Херваарден. Роберто е опитен лидер, който превръща традиционните компании в пробивен дигитален бизнес. В момента той ръководи проекти за цифрова трансформация в няколко европейски компании. Работил е за компании като Bosch Group, Volkswagen, Adidas, Deutsche Bank, Boston Scientific и много други от водещите европейски и американски брандове.

От друга страна, Елиас оглавява Global Location Strategies на Deloitte. През последните 25 години той съветва над 500 мултинационални компании при избор на локация и ръководи глобални аутсорсинг проекти. С практически опит в 44 страни и 250 града по цял свят, Елиас е високо ценен експерт по темите за офшоринг и чуждестранните инвестиции.

Повече информация за начина на регистрация, участниците и темите на панелите можете да намерите тук

Съорганизатори на събитието са Община Пловдив и Industry Watch.

Investor.bg и Bloomberg TV Bulgaria са медийни партньори на събитието. 


 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:32 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още