Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

ЦМГ започна кампанията по подмяна на винетните стикери за платено паркиране

Заявления и документи могат да бъдат подавани и онлайн. През есента изтичат правата за зоната на близо 6000 души

ЦМГ започна кампанията по подмяна на винетните стикери за платено паркиране

Снимка: Pixabay

Центърът за градска мобилност започва кампанията по подмяна на винетни стикери за зоната за платено паркиране, съобщиха от пресцентъра на ЦГМ

През есента изтичат правата за зоната на близо 6000 души.

ЦГМ изпраща един месец преди крайната дата мейл, в който подсеща водачите да подновят правото си на паркиране, ако искат. "Вече 10 на сто от нашите клиенти са го направили и са си спестили много време, както и притеснението, че ще останат без стикер докато чакат той да им бъде издаден след срока на валидност на стария", коментира Румяна Милова, директор на дирекция "Паркиране и мобилност" към ЦГМ, цитирана в съобщението. 

Още по темата

Ако се подаде заявление по-рано, срокът за издаването на новия стикер е не повече от 2 дни (максимално до 5 дни, ако е необходима допълнителна проверка). При натрупване на заявления в последния момент Центърът за градска мобилност спазва нормативно определения срок за одобрение от 15 дни. 

Няма промяна в реда и в основните документите, които са необходими за подновяване на стикерите за паркиране - нотариален акт, лична карта с постоянен адрес и шофьорска книжка. 

Подаването на заявления става в един от трите офиса на ЦГМ на ул. "Будапеща нр. 17,пл. Възраждане нр.1 и МС" Европейски съюз". Заявления и документи могат да бъдат подавани и онлайн.

По статията работиха: Ралица Пейчева, редактор Елена Илиева

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от Икономика и политика
Пандемията удари и rent-a-car бизнеса в България