Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Credissimo с технология за моментално получаване на средства по онлайн кредит

Потребителите могат да се възползват от отпуснатите пари по бърз кредит до 30 минути директно по своята дебитна или кредитна карта

Credissimo с технология за моментално получаване на средства по онлайн кредит

Като доказан лидер и иноватор в небанковия финансов сектор, Credissimo представя нова за българския пазар услуга в онлайн кредитирането на клиентите си - моментално усвояване на онлайн заем директно по тяхна съществуваща дебитна или кредитна карта.

Услугата представлява иновативна система за плащания, която позволява незабавен и удобен превод на средства по всяка дебитна или кредитна карта Visa или Mastercard.*

По този начин целият процес на заявяване на кредит, усвояване на одобрената сума и изплащане на вноските може да бъде осъществен изцяло онлайн, без да се налага клиентът да обикаля по офиси или да се реди на опашки. Това гарантира максимална бързина, удобство и сигурност на потребителите, които могат да се възползват от услугите на Credissimo навсякъде и по всяко време.

„В Mastercard отдавна сме се убедили, че това, на което най-много държат потребителите у нас, са удобството и бързината, и това е причината постоянно да развиваме допълнителни функционалности към картите. Технологията MoneySend е точно такъв пример и сме щастливи, че България е един от първите пазари в Европа, където тя е достъпна. За нас е стандарт средствата, излъчени от трети страни към карти Mastercard, да бъдат достъпни за ползване незабавно, доста по-бързо в сравнение със стандартните преводи по банкова сметка.  Използвайки иновативни технологии като MoneySend, Credissimo доказват, че са един от лидерите на пазара на бързите кредити, предоставяйки на клиентите това, от което имат нужда, веднага“, споделя Ваня Манова, мениджър на Mastercard за България, Северна Македония, Албания и Косово.

„Удобството, бързината и качественото преживяване на клиентите ни винаги са били приоритет в развитието на Credissimo. С новата ни услуга, която гарантира бързо и безконтактно получаване на желаната сума по тяхна дебитна или кредитна карта, клиентите ни ще могат да се чувстват още по-сигурни“, коментира Биляна Христова, Маркетинг директор на Credissimo.

Вследствие на ускорения темп на дигитализация във всички сфери от живота през последните месеци, потребителите все повече предпочитат компании, които оперират изцяло онлайн. Този модел осигурява на клиентите комфорта и спокойствието да получат желаната услуга, когато и където е удобно за тях, без това по никакъв начин да застрашава здравето и сигурността им.

Получаването на онлайн кредит от клиента става бързо и изцяло дигитално, в няколко лесни стъпки:

•     Заявява през кратка онлайн форма или с няколко клика през клиентски профил;

•     Получава одобрение на момента**;

•     Незабавно усвоява сумата, директно по предпочитаната от него банкова карта.

За удобство на клиентите, след първоначално въвеждане на данните на картата във формата за заем, клиентът има възможност да запази информацията за картата си в клиентския си профил с цел ускорен процес при подаване на следващо заявление. Credissimo запазва само токен за всяка карта, без да записва и съхранява картовите данни.

С внедряването на услугата лидерът в бързите онлайн кредити представя поредната технологична иновация в полза на потребителите, като осигурява максимално удобство и сигурност на клиентите си.

*Клиентът получава парите по своята карта до 30 минути от нареждане на сумата от Credissimo, при условие, че функционалността се поддържа от банката издател на картата. Възможно е издателят на картата да наложи такса за получаване на сумата. Преводите се нареждат в рамките на работното време на Credissimo.

** Кандидатите за потребителски кредит подлежат на моментално одобрение съгласно Общите условия и вътрешни правила на Credissimo.

По статията работиха: Екип на Investor.bg , редактор Десислава Попова

Последни новини

Още по темата

Коментари ()


Още от Икономика и политика
Комитова: Няма как да изплатим 200 млн. лв за ремонта на АМ "Тракия" в момента