Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Десет фирми кандидатстват за полагане на маркировка по републиканските пътища

Пътната агенция отвори днес офертите на кандидатите

Десет фирми кандидатстват за полагане на маркировка по републиканските пътища

Снимка: Агенция Пътна инфраструктура

Общо 10 фирми кандидатстват по обществената поръчка на Агенцията „Пътна инфраструктура“ за полагане на пътна маркировка по републиканските пътища през следващите 5 години.

Обществената поръчка е в 6 обособени позиции по райони на планиране в страната, посочва се в съобщение на пресслужбата на Агенцията.

За Северозападния район, в който попадат областите Видин, Враца, Монтана, Ловеч и Плевен, кандидатите са трима: Зебра ООД, Трейс Груп Холд АД, който участва и в другите обособени позиции, без тази за Югоизточния регион, включително чрез свои дружества, и обединение Виаперфект с участници Виалукс България Еоод и Пътперфект ЕАД.

За Северния централен район, в който влизат областите Велико Търново, Габрово, Разград, Русе и Силистра, кандидатите са също четирима: ДЗЗД Обезинение Зебра – Мегахим с участници Зебра ООД и Мегахим АД, ПСТ ХМ 2019 ДЗЗД с участници ПСТ Груп ЕАД и ПСТ София ЕООД, и Трейс – Пътно строителство АД.

За Североизточния район и областите Варна, Добрич, Търговище и Шумен, кандидатите са Зебра ООД и ДЗЗД Изток Марк с участници А.Д. Холд и Пътна организация ЕООД.

За поддръжка на пътната маркировка по републиканските пътища в Югоизточния район (областите Бургас, Сливен, Стара Загора и Ямбол), кандидатства само ДЗЗД Изток Марк с участници А.Д. Холд и Пътна организация ЕООД.

За Южния централен район (областите Кърджали, Пазарджик, Пловдив, Смолян и Хасково) оферти са подали ПСТ ХМ 2019 ДЗЗД с участници ПСТ Груп ЕАД и ПСТ София ЕООД, Трейс – Пътно строителство АД, Консорциум Битулайт с участници Битулайт ООД и Беличански къщи ЕООД и ДЗЗД Обединение Юг с участници Зебра ООД и СД Инженеринг 77 ЕООД.

За Югозападния район (областите Благоевград, Кюстендил, Перник и София) кандидатите са Консорциум Битулайт с участници Битулайт ООД и Беличански къщи ЕООД и Трейс Груп Холд АД.

По статията работи: Миглена Иванова

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от Икономика и политика
Борисов лично е настоявал България да плати веднага за самолетите F-16