Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Договорен фонд "Компас Глобъл Трендс" с доходност от 18,92% за 2020 г.

Общо активите под управление на дружеството в колективни инвестиционни схеми и доверително управление възлизат на 123,4 млн. лв.

Договорен фонд "Компас Глобъл Трендс" с доходност от 18,92% за 2020 г.

Снимка: Pixabay

Управляващо дружество "Компас Инвест" АД регистрира ръст от 16,6% на активите под управление във взаимни фондове към края на 2020 година, като с това достига 95,5 млн. лв. активи, разпределени в 7 фонда, съобщи дружеството.

Общо активите под управление на дружеството в колективни инвестиционни схеми и доверително управление възлизат на 123,4 млн. лв. в края на 2020 г. Високорисковият фонд "Компас Глобъл Трендс" е лидер по доходност през цялата 2020 година с доходност от 18,92% за 12-те месеца на миалата година. 

Още по темата

„Компас Инвест е управляващо дружество, което предлага разнообразие от инвестиционни решения, подходящи за българските инвеститори, в зависимост от техния рисков профил и толерантност към риск. Високата доходност на ДФ "Компас Глобъл Трендс" се дължи на отличния подбор на компаниите, в които инвестираме след задълбочени проучвания и анализи на глобалните пазари и индустрии“, коментира Ивайло Ангарски, изпълнителен директор на дружеството.

"Ние сме едно от водещите независими управляващи дружества в България. Наш приоритет е да предлагаме най-добрите финансово-инвестиционни услуги. Предлагаме инвестиционни продукти, подходящи за млади хора, студенти и дори пенсионери  - това са спестовните планове, обвързани с договорен фонд. Предлагаме и управление на инвестициите на хората с високи доходи и фирмите. Работейки на един конкурентен пазар, нашата основна цел е да генерираме отлична рисково претеглена доходност за нашите клиенти и същевременно пренастройваме компанията към новите предизвикателства в дигиталната ера“, допълни Драгомир Великов, главен инвестиционен мениджър.

По статията работиха: Веселина Василева, редактор Десислава Попова

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от Икономика и политика
Лена Бориславова: Темата за Северна Македония ще мине през Народното събрание