Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Експортен хъб България започва обучителна програма за излизане на световните пазари

Обученията трябва да развият знанията и уменията на участниците в преговори и комуникация с потенциални чуждестранни партньори

Експортен хъб България започва обучителна програма за излизане на световните пазари

Снимка: Pixabay

От 1 октомври български предприятия от всички сектори ще могат да подават своите кандидатури за обучителната програма на Експортен хъб България „EXPO1”, чиято цел е да подпомогне развитието на експортния потенциал на българските предприятия, които притежават необходимия капацитет за излизане на международните пазари.

Програмата ще включва серия от лекции с теоретична и практическа част за 15 български компании. Обученията трябва да развият знанията и уменията на участниците в преговори и комуникация с потенциални чуждестранни партньори при навлизането им на даден пазар.

В рамките на програмата ще се провеждат присъствени срещи с времетраене 3 часа. Срещите ще бъдат веднъж седмично в продължение на четири месеца от ноември 2020 до февруари 2021 г., а домакин на събитията ще е София Тех Парк.

Лекциите ще бъдат в сферата на финансите, маркетинга, транспорта, международното право и др. и ще бъдат съобразени със съответния сектор.

Всяка компания ще има собствен ментор, който да следи развитието и напредъка и по време на програмата, и който ще оказва съдействие в процеса на обучение. Освен обучителни сесии представителите на бизнеса ще могат да вземат участие и в редица международни събития за изграждане на контакти и партньорства.

Процедурата по кандидатстване е отворена за всички сектори, като задължително условие е участниците да са собственици/управители/търговски директори или на друга ръководна позиция, с компетенции за вземане на решения.

Крайният срок за кандидатстване е 20 октомври 2020 г.

По статията работиха: Екип на Investor.bg , редактор Елена Илиева

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от Икономика и политика
Бойко Борисов е с коронавирус