IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фандъкова разпореди проверки в "Метрополитен" ЕАД и два общински пазара

Одиторите от дирекцията ще направят проверки и в още седем дирекции на Столичната община

18:18 | 10.01.14 г. 2
Фандъкова разпореди проверки в "Метрополитен" ЕАД и два общински пазара

Със заповед на кмета на София Йорданка Фандъкова започва проверка от "Вътрешен одит" в дружествата "Метрополитен" ЕАД, "Пазари Север" ЕАД, "Пазари Възраждане" ЕАД, както и в две общински дирекции -"Приходи и администриране на местни данъци и такси" и дирекцията "Инженерна инфраструктура". Това съобщиха от пресцентъра на общината.

Проверките са част от годишния план за дейността на дирекцията "Вътрешен одит" за 2014 г., утвърден от кмета на Столичната община. Годишният план за вътрешен одит включва извършване на общо 15 одитни проверки.

Одиторите от дирекцията ще направят проверки и в още седем дирекции на Столичната община, в три Диагностично-консултативни центрове - "ДКЦ-30 - София" ЕООД, "ДКЦ-12 София" ЕООД и "ДЦ-6 София" ЕООД.

Планирано е извършването на проверки и в общо районни администрации и Специализирания общински приватизационен фонд.

В районите "Овча купел", "Витоша" и "Искър ще се проверява дейността по осъществяване на процедури по реда на Закона за обществени поръчки. В районите "Панчарево", "Нови Искър" и "Кремиковци" ще се извърши одит на дейността по стопанисване, управление и контрол на земеделските земи от общинския поземлен фонд, на горите и земите от общинския горски фонд, както и по управление на повърхностните водни обекти през 2013 г.

В районните администрации в "Люлин", "Надежда", "Красна поляна" и "Искър" проверката включва дейността по отдаване под наем на нежилищни имоти - частна общинска собственост, през 2013 г.

В районите "Триадица", "Младост" и "Люлин" ще се проверява дейността по организиране на спортни прояви на територията на София през 2013 година. През първото шестмесечие планът включва извършване на девет одита, а през второто - на шест.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:55 | 05.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

2
rate up comment 1 rate down comment 0
iivanoff
преди 10 години
Няма критерии за 'фаленеТО!!Гилотина няма, ако в последствие се разбере, че дадения краде също като ВСИЧКИ останали преди него!! - а тя ще повдигне мизата за изпълняващите проводници... Следователно 'сички работят за друг, който е срещу маймуните! А маймуните имат право само да четат реклами и да ръкопляскат по маймунски...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 1 rate down comment 0
Nikodim
преди 10 години
Fандъкова разпореди, Фандъкова назначи... Фандъкова като кмет на София е едно недоразумение !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още