IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фермери и търговци на прясна продукция се събират на дебат в Стара Загора

Там ще се проведе първият форум InteliFresh

17:33 | 27.11.17 г.
<p>
	<em>Снимка: Рixabay</em></p>

Снимка: Рixabay

Представители на търговските вериги, международни търговци на пресни плодове и зеленчуци, лидери в хладилния транспорт, застраховането, спедицията и организацията на износа, финансисти и фермери с практически опит ще се съберат за първия форум InteliFresh в Стара Загора на 16 януари. 

Целта е производителите на качествена прясна продукция да намерят бизнес партньори, съобщиха организаторите от InteliAgro.

На събитието ще бъде представена информация за реализацията на пресни плодове и зеленчуци,  изискванията и стандартите на търговските вериги в България и в чужбина, условията и необходимите документи за осъществяване на износ, потенциала на близки и по-далечни външни пазари.

Други теми на форума са правилните партньори на всеки един етап от производството и реализацията, съхранението, заготовката, транспортът, етикетирането и проследяването на продукцията, както и възможностите за застраховка и маркетинг.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:04 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още